Můj kousek štěstí

Lucii Vondráčkové se všechno hroutí

Za roli v Ulici je vděčná, konečně je zase na obrazovce, takovou vlnu kritiky ale nečekala...

Na krásnou zpěvačku se sypou problémy ze všech stran. Stala se terčem útoků mnoha zlých jazyků, a navíc se zdá, že se jí rozpadá i doposud slibně vypadající romance s mladým svalovcem. Kdy přijde ona pověstná poslední kapka?

Lucie Vondráčková (43) hraje mrchu Soňu v seriálu Ulice natolik věrohodně, že tím řadu diváků rozčilila. Někteří jí píší nenávistné vzkazy, které zoufalou zpěvačku vyvádějí z míry.

Do Polívky je zamilovaná, o to víc ji může rozchod bolet.

Kdo by se divil, že na to přecitlivělá umělkyně nemá nervy? Vyskytli se i zlomyslní jedinci, kteří jí přejí, aby se s ní rozešel partner, bojovník Zdeněk Polívka (25). Tím se trefili do jejího nejzranitelnějšího místa.

Kráska, které před lety utekl nejdůležitější muž jejího života, hokejista Tomáš Plekanec (41), má podle dobře informovaných zdrojů z blízkého okolí strach, že se historie bude opakovat a o osmnáct let mladší bijec rovněž prásk­ne do bot.

Ostatně šeptá se, že je spousta věcí, které věkově nerovnou dvojici rozdělují. Klín mezi ně vráží také sám Plekanec, jemuž mladý svalovec nepřipadá jako vhodný vychovatel jeho dvou synů. A tak dostává zpěvaččina křehká rovnováha jednu ránu za druhou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden