Můj čas na kafíčko

Je se zpěvačkou Bílou partner Radek Filipi jen kvůli penězům?

Zpěvačka Lucie Bílá (57) už skoro devět let vášnivě miluje mladšího kulturistu a svého osobního bodygurada Radka Filipiho (40).

Mluví o něm jako o muži, na kterého čekala celý život, a když se ho dočkala, jejich duše splynuly v jednu. Možná ale přehlíží krutou realitu, o které se v kuloárech spekuluje už mnoho měsíců.

Má se s ní jak v pohádce

Filipimu prý náramně vyhovuje, že je díky zpěvačce prakticky finančně zajištěný. Nehledě na to, že mu často dává velmi drahé dárky.

Před pěti lety mu třeba pořídila krásnou motorku, která měla přijít na několik stovek tisíc. Ti, kdo Bílou znají, ale nejsou překvapeni, že je zpěvačka tolik velkorysá. I svým minulým partnerům či manželům měla vždy výrazně přilepšit.

Radek Filipi (40).

Umí být velmi štědrá

Dokonce o ní kolují historky, že vždy těsně před rozchodem kupuje takzvané „dárky na rozloučenou“. Se svými bývalými muži má tak krásné vztahy i po rozchodu. Třeba expartnera Petra Makovičku (45) zaměstnala ve svém divadle, a svou budoucnost tak už nemusí řešit.

Filipi na to jde ale šikovně, protože on sám čas od času takříkajíc „pustí chlup“. K letošnímu Valentýnu například koupil Lucii běžecký pás s obrazovkou. Pokud nebyl použitý z bazaru, pak za něj zaplatil minimálně 20 tisíc.

Zpěvačka měla velkou radost, protože od té doby, co žije s Filipim, pravidelně cvičí a popravdě to je na ní vidět. Postavu by jí mohly závidět i kdejaké modelky. S Filipim si navíc také vyjeli na dovolenou do Rakouska a zpěvačka byla jako v sedmém nebi.

„Velká, šílená láska,“ okomentovala společnou fotku. Sluší se také dodat, že jsou oba zasnoubení, mladší partner Lucii Bílou požádal o ruku před necelými sedmi lety. Ona souhlasila, ale zatím se do vdavků nehrne.

Možná i proto, že obě její manželství netrvala příliš dlouho. S hudebníkem Václavem Noidem Bártou (43) vydržela dva roky, s pozounistou Stanislavem Penkem (49) ještě o rok méně. Navíc jim to skvěle funguje jako partnerům, a není tedy důvod na tom nic měnit.

Filipi se navíc alespoň musí o zpěvačku snažit; pokud by byli manželé, mohl by nabýt dojmu, že ji má jistou. Uvidíme tedy, jak to nakonec celé dopadne. Snad ne rozchodem kvůli jiné ženě, to by si Lucie Bílá nezasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden