Moje sladké tajemství

Žhavý flirt Sary Sandevy s kolegou ze seriálu? Jejich lásce odzvonilo!

Moje sladké tajemství

Mluvilo se o svatbě a dětech. Teď herečka od Prachaře prchla. A asi ví proč...

Vztah herečky Sary Sandevy (26) a herce Jakuba Prachaře (40) byl donedávna zalitý sluncem. Dokonce se spekulovalo o miminku a svatbě! Jenže to vše může být za chvíli minulostí. A může za to kolega Vincent Navrátil (26), se kterým jsou oba doslova Jedna rodina…

Na natáčení občas létají pořádné jiskry. Herec Jakub Prachař (40) potkal Saru Sandevu (26) během seriálu Dvojka na zabití a byla to láska na první pohled. Vše se mezi nimi zdálo být v pořádku až donedávna, kdy se měla balkánská kráska sblížit s bratrem Prachařovy bývalé ženy Agáty Hanychové (38)!

A stalo se tak, jak jinak, než opět na natáčení, tentokrát Jedné rodiny. Do oka si měli padnout, jen co se jejich pohledy střetly.

S Vincentem Navrátilem (26) jsou si přece jen věkově o dost blíž, a pokud mezi nimi funguje

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden