Moje šťastná hvězda

Skončila Vondráčková po rozchodu znovu sama?

Moje šťastná hvězda

Vypadalo to na svatbu, mluvilo se o společných dětech. Nejspíš ale ani jedno z toho nevyšlo. Poslala Vondráčková bojovníka k vodě?

Mladší partner dělal Lucii Vondráčkovou (44) dokonale šťastnou. Před časem se ale měla s bojovníkem MMA Zdeňkem Polívkou (25) rozejít. Co se stalo, že jejich milostná romance údajně skončila?

Hvězda seriálu Ulice Lucie Vondráčková (44) po boku výrazně mladšího bojovníka MMA Zdeňka Polívky (25) ještě před pár týdny ve společnosti zářila jako sluníčko. Vnímala ho jako někoho, s kým chce zůstat ještě minimálně několik dalších let, ideálně pak už navždy. Skvěle se doplňovali a rozuměli si, i když je dělí velký věkový rozdíl.

Už spolu nebydlí?

Náš anonymní zdroj z jejího blízkého okolí ale tvrdí, že se Polívka nedávno od Vondráčkové odstěhoval zpátky do Nymburka a už netvoří pár. Co je mohlo rozdělit? Povídá se, že se měli poslední dobou často hádat. Polívka si prý přál společné dítě, ale to

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden