Moje šťastná hvězda

Skrývá na Slovensku milenku?

Moje šťastná hvězda

Tereza Kostková věřila, že našla v Nvotovi lásku svého života. Možná ale postupně zjišťuje, že udělala chybu.

Režisér Jakub Nvota často odjíždí od manželky Terezy Kostkové (47) na Slovensko. Dlouho to vypadalo, že jen za dětmi a kvůli práci, ale teď se proslýchá, že tam má milenku.

Hvězda seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (47) má celoživotně slabost pro režiséry. Jednoduše ji jako herečku přitahují a nejspíš se na tom v jejím životě nic nezmění. I její druhý manžel Jakub Nvota (47) je režisérem.

Zpočátku to vypadalo, že Kostkovou bezmezně miluje. Jenže to se mělo změnit, prý má jinou ženu. Dokonce se říká, že jeho pravidelné výlety na Slovensko rozhodně nejsou jen kvůli tomu, že tam má rodinu a práci.

Náš anonymní zdroj z blízkého okolí režiséra nám prozradil, že na Slovensko cestuje čím dál častěji a skoro se dá říct, že je tam

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden