Můj čas na kafíčko
Skončila herečka po rozchodu znovu sama?
Skončila herečka po rozchodu znovu sama?

Pohledná herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) se prý nedávno rozešla se svým dlouholetým partnerem, tělocvikářem a osobním trenérem z posilovny Ondřejem Rančákem (39). Povídá se, že vztah nezvládl další ošklivé informace, které o Rančákovi kolují ve světě českého showbyznysu.

Není jedinou ženou v jeho životě?

V internetové diskusi se objevily informace o tom, že nemá oči jen pro herečku a rád se otočí za jinými dívkami. A je možné, že pokud se tohle doneslo i ke Krejčíkové, už jí jednoduše došla trpělivost. Nikdo by se jí ale asi nemohl divit, není to totiž poprvé, co o něm kolují podobné zvěsti.

Ondřej Rančák (39).

Už jednou herečku ponížil

Před lety si měl dokonce s dívkami dopisovat, když zrovna byl s Anetou na dovolené. Tehdy to pro ni byl šok, ale odpustila mu. Dnes spolu mají dvě děti – Bena (5) a Antonii (2) – a dokonce Rančák Krejčíkovou požádal před sedmi lety o ruku. Svatba je ale stále v nedohlednu, i když tělocvikář dobře ví, jak moc si ji herečka přeje.

Dělá všechno pro to, aby se mu líbila

Krejčíková se navíc snaží, aby pro něj byla co nejkrásnější. Před časem dokonce podstoupila modelaci prsou. Sice říká, že to udělala pro svůj pocit, aby se ve svém těle cítila co nejlépe, ale možná to bylo i kvůli Rančákovi. O něm se totiž ví, že má vypracovanou postavu a mohl by z fleku soutěžit v kulturistice.

Všechno jsou klepy?

I proto doufáme, že různé komentáře, které jsme si přečetli na internetu, jsou jen ošklivé pomluvy, které se snaží dlouholetý vztah Krejčíkové s Rančákem zničit. Klidně mohou být i dílem nějakého zhrzeného hereččina ctitele, který si na ni myslel a doufal, že pokud zničí její vztah s Rančákem, bude pak u ní mít jakousi šanci.

To se ale přepočítal, herečka je totiž rodinný typ a nechce si vůbec ani představovat, že by se měli s partnerem rozejít. Věří tak, že jí je věrný, a nevzdává svůj sen o svatbě. Aneta dokonce nedávno v rozhovoru odhalila, že ji partner dohromady o ruku požádal hned dvakrát, a dokonce jednou i ona jeho.

Kdy bude svatba?

„Nechala jsem mu na přívěšek vyrýt báseň,“ svěřila se. Jsme tak přesvědčeni, že tím mu dostatečně naznačila, že už by měl minimálně začít hledat vhodné místo, kde ji pojme za ženu. Na co čekat, když mají dvě děti a proběhly tři žádosti o ruku? Nebo to bylo myšleno jen jako vtip, aby ji ukonejšil?

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz