Moje šťastná hvězda

Zachrání manželství, nebo se rozvedou?

Krize v manželství herečky ze seriálu Policie Modrava Jany Bouškové (69) a herce Václava Vydry (68) se skloňuje v posledních letech opravdu často. Mnohorát se objevily spekulace, že má mít Vydra milenku, se kterou se seznámil na svém statku.

Zvláštní spekulace

Povídačky vznikaly hlavně proto, že spolu oba netráví moc času. Hodně pracují, a dokonce i během roku jezdí na oddělené dovolené. Vydra se ale prý v novém roce zařekl, že vše změní. Snaží se s manželkou trávit více času a znovu po letech ji rozmazluje jako princeznu.

Manžel Václav Vydra (68). Jejich láska už přežila mnohé krize.

Otázka je, jestli to dělá z čisté lásky, anebo má máslo na hlavě a opravdu své manželce ublížil.Herec se v minulosti nechal slyšet, že odpůrcem nevěry není. „Někdy není jednoduše zbytí,“ překvapivě prozradil. Z jeho slov asi manželka radost neměla. Tím spíš, když dobře ví, jak jejich vztah před mnoha lety vznikl.

Václav Vydra opustil svou manželku, herečku Danu Homolovou (72), a to během Vánoc. Zlomil jí srdce a ona nejkrásnější svátky v roce dodnes neslaví. Nejspíš se nedokázala úplně vyrovnat s trápením, které jí Vydra způsobil.

Na druhou stranu se ale ví, že Bouškovou miloval už od školních let a vždy o ní mluvil krásně. Pevně tak věříme, že se jen snaží, aby s ním byla Jana Boušková ještě víc spokojená. A nechová se k ní krásně jenom proto, že by snad někde něco provedl. Ale kdoví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden