Můj kousek štěstí

Skrývá Dancingerová románek ve Zlaté labuti?

Seriály sbližují

Tráví spolu čas, rozumějí si prý během natáčení i mimo dohled kamer. Objevují se spekulace, že mezi Martou Dancingerovou (31) ze seriálu Zlatá labuť a jejím kolegou Jiřím Hánou (46) mohla přeskočit jiskra.

Herečka totiž asi doma neprožívá zrovna ideální období. Říká se, že jí to s hercem Markem Pospíchalem (45) poslední dobou příliš neklape. Do toho tráví spoustu času s chlapíkem, který jako by z oka vypadl gentlemanovi z první republiky.

Ideální partie

O Hánovi se říká, že je to sympaťák, který má věčně dobrou náladu. Pokud herečka v poslední době prožívá s partnerem vztahovou krizi, nedivili bychom se, kdyby jí to ke kolegovi táhlo. Představitel drsného policisty ve Specialistech a nyní gestapák ve Zlaté labuti, je pro mnohé ženy idolem.

S muzikálovou hvězdou Fišarovou žil Hána osm let, rozešli se v roce 2019. Bude i jeho další láska z branže?

Navíc před čtyřmi lety ukončil dlouholetý vztah s muzikálovou zpěvačkou Radkou Fišarovou (45), s níž má syna Oskara (11). A vzhledem k tomu, že patří k těm, kteří si soukromí bedlivě střeží, proslýchalo se, že je od té doby sám. Nedávno se sice zmínil o tom, že přítelkyni má, ale pokud by mezi ním a jeho kolegyní během natáčení přeskočila jiskra, kdoví, co by se mohlo stát.

Zase starší?

Pro Dancingerovou by jistě nebyl problém ani to, že je Hána o patnáct let starší. Právě to jí také může imponovat, vždyť i Pospíchal je výrazně starší než ona. Když se s ním seznámila, její známí ji prý varovali, ať si se starším, rozvedeným kolegou, který má z prvního manželství dvě děti, nezačíná.

Díky Zlaté labuti je hvězdou nejen Dancingerová, ale i Beáta Kaňoková.

Možná se báli, že herečka dříve či později zjistí, že si s Pospíchalem nerozumí. Jejich slova se už mohla naplnit. Otázkou tedy může být, proč by se znovu hnala do vztahu se starším mužem.

Odpověď nemusí být složitá. Zaprvé může mít pro takové typy slabost. A zadruhé srovnávat Pospíchala a Hánu příliš nejde.

Zatímco o prvním se hovoří jako spíš o nudném patronovi, druhý jmenovaný je v kolektivu považován za baviče, který nikdy nezkazí legraci a neustále něco vymýšlí. Dancingerová by se s ním tedy zřejmě nenudila.

Zůstává ze zvyku?

Pravdou ale je, že z rozjetého vlaku se herečce bude vyskakovat těžko. S Pospíchalem nedávno postavili dům, navíc vychovávají syna. Společných závazků nemají málo.

Kdyby se někdy odvážila odejít, nebylo by to snadné rozhodování. Možná právě proto zůstává ve vztahu, který jí nemusí tak docela vyhovovat. Možná věří tomu, že každá krize se dříve či později přežene a zase bude doma klid.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden