Můj čas na kafíčko

Leoš Mareš si sebe i své ženy cení na vysokou částku!

Můj čas na kafíčko

Díky své popularitě vydělává známý moderátor peníze, o jakých se lidem nesní.

Až ve druhém manželství po boku své ženy Moniky (42) se Leoš Mareš (47), jak se zdá, konečně usadil. Ke dvěma synům z předchozího vztahu přibyla dcerka a z Leoše je šťastný táta.

Úspěšnou kariéru Leoše Mareše (47) vtipně komentovala jeho maminka slovy, že za to, za co kdysi dostával ve škole poznámky, dnes pobírá milióny. Ve škole prý vždy rád vyrušoval a poutal na sebe pozornost. Dnes už se o to snažit nemusí, jako jeden z našich nejlepších moderátorů si sám vybírá, do čeho chce jít.

Nejprve tu byla jiná Monika

Z kluka, který začínal v místním chebském rádiu, se Leoš postupně vypracoval na velkou hvězdu Evropy 2. Ranní show si bez něho už nedovede většina posluchačů představit. Osvědčil se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden