Moje šťastná hvězda

Slavná filmová kráska, která okouzlila každého muže

Moje šťastná hvězda

Půvabná OLGA SCHOBEROVÁ (76) udělala kdysi naprosto neslýchanou věc. Uprostřed své úspěšné kariéry skončila s herectvím a dál se věnovala raději rodině. Na plátně nikdy nezestárla.

O Olze Schoberové (76) se říká, že jí ke slávě stačily pouhé 4 filmy, a přitom to dotáhla ze všech českých hereček nejdál.

Snímky Limonádový Joe, Adéla ještě nevečeřela, Kdo chce zabít Jessie a Pane, vy jste vdova! udělaly z Olgy hvězdu světového formátu, a navíc jí otevřely dveře i do zahraničí. Český film byl od svého počátku proslulý krásnými ženami.

Výjimečná krása jí zajistila kariéru

Ale snad až Olga Schoberová mu dodala punc světovosti. Není divu, vždyť odjakživa vypadala jako splněný sen všech mužů. I proto se později proslavila v cizině, a jako jedna z mála Češek se dostala i na stránky

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden