Můj čas na kafíčko

Slavnou roli nechtěl Patrick Swayze opakovat ani za šest milionů dolarů!

Můj čas na kafíčko

V civilu byl sympaťákem do chvíle, než se napil!

Proslavil ho film Hříšný tanec a stal se idolem dívek a žen po celém světě. V pokračování ale Patrick Swayze (†57) odmítl hrát!

To, že byl Patrick Swayze (†57) obsazen do role instruktora Johnnyho ve filmu Hříšný tanec, nebyla náhoda. Byl totiž opravdu skvělým tanečníkem, za což vděčil své matce. Ta měla totiž školu tance.

Zmíněný slavný film přitom vůbec neměl být trhákem, dokonce se počítalo s tím, že ani nepůjde do kin. Jeho úspěch byl nečekaný a famózní, vydělal 200 milionů dolarů.

Radši by jí nechal sedět v koutě

Jak to tak bývá, lidé si často spojují postavy z filmových příběhů i s jejich soukromím. V případě Patricka a jeho kolegyně Jennifer Grey (61), která hrála dívku zvanou Baby, to ovšem bylo naprosto vyloučeno. Ti dva se totiž vysloveně nesnášeli. Patrick už měl jednu zkušenost z

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden