Moje šťastná hvězda

Slova o alkoholu rázně odmítá!

Po skandální autonehodě je Dagmar Patrasová (66) pořádně uražená, že se do ní všichni pustili, a kope kolem sebe.


Felix Slováček (79) si na své narozeniny přál jen to, aby královna dětských srdcí přestala pít. Místo toho nabourala do betonové zábrany, údajně pod vlivem alkoholu. Od nehody uplynulo už několik týdnů, a jak jsme vás již informovali, Dádiny problémy se zdají být čím dál vážnější. 


Chyba byla jinde


Manžel a děti jí dokonce měli dát nůž na krk, požadují po ní, aby se šla léčit. Teď se rozohnila na své fanoušky, že její přešlap stále řeší. Podle servisu, jak sama uvedla, byla vina v motoru, a nikoli v její narušené motorice. „Kdyby se to stalo na dálnici, bylo by to špatné,“ sýčkuje Patrasová. Auto je prý stará kára, kterou se ani nevyplatí opravovat. 


Problémy s páteří


Snaha o zachování její dobré pověsti je sice obdivuhodná, stejně jí to ale nikdo nevěří. Ospravedlnění ostatně našla i pro odmítnutí dechové zkoušky. Důvodem měly být problémy s páteří, na které užívá léky. Podnapilost rázně odmítla.


Proč ale sedala za volant, když ví, jaké mají zmíněné medikamenty silné účinky? Na to už raději neodpověděla. A zdá se, že, podobné jízdy praktikovala dost často. Už v minulosti se Dáda Patrasová několikrát svěřila, že ji nesnesitelné bolesti paralyzují už dlouhé desítky let.. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden