Můj kousek štěstí

Složila se Brodská z milenky svého manžela?

Pohoda duše a těla jsou spojené nádoby…

Po několika měsících se jí vrátil těžký zápal plic. Kvůli Tereze Brodské (55) se musel přepisovat scénář seriálu ZOO, protože nebyla schopna pracovat.

Proč víc neodpočívá, proč se nepoučila z nemoci, kterou prodělala na konci loňského roku? Tyto a podobné otázky se podle všeho honily hlavou scenáristům na Primě, kterým herečka přidělala hromadu práce.

Může za problémy manžel? Zdá se, že ji na rukou nosí...

Povídá se však, že Brodská doma nemá stání kvůli manželovi. Už několikrát se říkalo, že jí to s Herbertem Slavíkem (61) neklape. Náš zdroj, který je dobře obeznámen s děním v českém showbyznysu, prozradil, že to v poslední době došlo tak daleko, že spolu manželé nevydrží v jedné místnosti.

Některé indicie naznačují, že fotograf má mladší ženu, což by pro Brodskou samozřejmě byla velká rána. Prý by pro Slavíka udělala téměř cokoli.

Jestli jsou tedy ve fázi, že stále půvabná brunetka i za cenu riskování vlastního zdraví odchází z domu, je to asi velmi vážné. Začínají se ozývat první hlasy o rozvodu.

Vždyť Slavíka už před časem s jednou mladou dámou načapali. Ukryti v jedné kavárně vrkali jako dvě hrdličky. Jestli mu herečka tenkrát odpustila, nikde není psáno, že by to udělala znovu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden