Můj čas na kafíčko

Artur Štaidl o zesnulé matce Ivetě Bartošové (†48): „Nepříjemné vzpomínky mě pronásledují!"

Artur Štaidl (27) dlouho mlčel o své matce Ivetě Bartošové (†48), ale až na desáté výročí její tragické smrti se rozhodl promluvit před kamerou.

 

Artur Štaidl (27), syn zpěvačky a hudebního skladatele Ladislava Štaidla (†75), zůstal v dokumentu "Málo mě znáš" zdrženlivý. „Bylo to pro mě náročné,“ přiznal, ačkoli se otevřeně svěřil, že má s mámou nepříjemné vzpomínky. Dodal, že kvůli ní zažíval v dětství posměch spolužáků na základní škole.

Svého syna milovala. Zachránit ji ale nedokázal.

 

Skryté boje Bartošové a dojemné rodinné vzpomínky

Diváci budou mít také poprvé možnost shlédnout dosud nezveřejněné autentické záběry z běžného dne popové princezny Ivety Bartošové, zachycující chvíle strávené u jejích rodičů ve Frenštátě pod Radhoštěm. Iveta přichází domů s igelitkou, kde společně s maminkou smaží řízky, zatímco táta se věnuje práci na zahradě a sestra-dvojče Ivana vesele pobíhá se psem.

V náručí Ládi Štaidla byla dlouho šťastná.

Vztah mezi Ivetou Bartošovou a jejím synem byl jako horská dráha – plný emocí, výšek a pádů. Proslulá zpěvačka a matka se ocitla ve středu pozornosti médií a světla ramp svými hity i skandály, což mohlo být pro vztah s jejím synem nelehké. Ale zároveň, pod tíhou veřejného tlaku, se mohlo v jejich vztahu zrodit i něco silného a odolného.

Není sám a je zamilovaný

Syn Ivety Bartošové zřejmě znovu našel lásku! Sdílí své šťastné srdce s fanoušky a pochlubil se staronovým objevem ve svém životě. A kdo je ta tajemná bruneta? Zdá se, že cesty Artura a jeho bývalé partnerky se opět zkřížily!

Podle našich informací si na premiéře muzikálu v GoJa Music Hall vyměňovali úsměvy od ucha k uchu a nechyběly ani intimní momenty. Někdy je pravda i to, že vstoupit dvakrát do stejné řeky se vyplatí! Možná je toto setkání začátkem nového kapitoly v jejich vztahu nebo jen příjemným obnovením přátelství. Budeme sledovat, co přinese budoucnost pro tuto neobvyklou dvojici!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden