Můj čas na kafíčko

Smutný Gott: Už je zase sám!

Věčné trápení zlatého slavíka: Kam zmizela jeho dcera?

Úspěšně se vyléčil z rakoviny a tak prý už nebyl důvod, aby tu jeho dcera nadále zůstávala. Kam se poděla Dominika Gottová (42), dcera Karla Gotta (76)? Vrátila se zpátky do Finska za svým bývalým, teď už opět současným, přítelem Timem Tolkkiem (50).

A co na to táta Gott? Cítí se zklamaný a opuštěný? „Podívejte, u Dominiky není nikdy nic nastálo! Je to cestovatelka, nevydrží na jednom místě. Už jsem si na to u ní zvykl,“ nechal se nedávno Gott slyšet.

A tak ani její aktuální tichý návrat do Finska ho nemohl vyvést z míry. Navíc prý odjezd plánovala několik měsíců. „S Timem jsou opět spolu! Dominika se k němu postupně vracela několik měsíců, teď už je ve Finsku znovu jako doma.

Timo Tolkki

V Praze má ještě kšefty v kosmetickém salonu, kvůli kterým vždy na několik dní létá domů, jinak je ale většinu měsíce už ve Finsku,“ prozradil její známý. Jenže s otcem se neviděla skoro měsíc a to ho  mrzí, neboť si na přítomnost dcery už zvykl.

Teď má ale zase smůlu. Kdy se Dominika za otcem podívá? Bude to zase až za třináct let? Přesně tolik let totiž uplynulo, než se minulý rok v březnu do rodného Česka vrátila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden