Můj kousek štěstí

Snaží se dítětem zachránit vztah?

Herecký pár z Ordinace Patrik Děrgel a jeho žena se nemohl shodnout, zda budou mít druhé dítě. Teď prý se jejich rodina rozroste. Proč tak náhle změnila Markéta názor? 

Po domě plném dětí prý toužil Patrik Děrgel odjakživa, dosud měl s manželkou Markétou ale jen syna Vavřince (4). O dalším potomku prý často mluvili, herečka se ale mateřství měla bránit. Z toho důvodu údajně začalo být v domácnosti herců dusno.

Děrgelová se zřejmě chtěla věnovat kariéře, a navíc si byla dobře vědoma, že nemá pořádně čas na jedno dítě, tak kdoví, jak by časově zvládala ratolesti dvě. Manželé se navíc před časem shodli, že kvůli náročnému natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 se doma se synkem sotva vidí. Často ho hlídají babičky nebo chůva. Přes to všechno se objevila informace, že Patrik s Markétou měli na přelomu roku oznámit své rodině, že čekají druhého potomka.

Sama Markéta pak své už pěkně zakulacené bříško předvedla v novém videoklipu Barbory Polákové (37), k písni Nafrněná. Ustoupila herečka manželovi, aby zažehnala krizi ve vztahu, nebo je za jejím těhotenstvím něco jiného? Markéta se zřejmě dítěti úplně nebránila, nejspíš jen čekala na vhodnou dobu.

Když se dozvěděla, že seriál, který jí bere tolik času, končí, nebylo zřejmě na co čekat. Zprvu ji asi, stejně jako její kolegy Danu Morávkovou (49), Martina Zounara (53) nebo třeba Jana Čenského (59) zpráva o poslední sezoně seriálu velmi zaskočila, nakonec se tak ale podle všeho vyřešil jeden velký rodinný problém. Ne nadarmo se říká, že všechno zlé je pro něco dobré.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden