Moje šťastná hvězda

Snaží se ji chránit za každou cenu

Nedávno se nechal ŠTEFAN MARGITA (65) slyšet, že se má jeho žena HANA ZAGOROVÁ (75) dobře a nic jí nechybí. Ve skutečnosti je to ale zatím zřejmě jen jeho vroucí přání.


Muzikant Karel Vágner (80) je dlouholetým přítelem Hany Zagorové (75), není proto divu, že si přál, aby mu dělala společnost na jeho velkolepé oslavě životního jubilea. Přestože zpěvačka pozvánku obdržela, nakonec nedorazila.


Po zdravotní stránce se prý necítí příliš dobře, přitom ještě nedávno její manžel Štefan Margita (65) tvrdil pravý opak. Zmatení fanoušci se divili, proč to dělá.  Odpověď je ale zřejmě velmi prostá. Nejspíš nechce, aby se jeho manželka, která už musela zrušit všechny letošní koncerty, ještě více stresovala. 


Chce být ve formě 


„Hanička se má dobře, nic jí není,“ uvedl Margita v době, kdy se chystal ve Stuttgartu na premiéru ve Státní opeře s tím, že s koncerty jeho ženy byly sice nějaké změny, ale určitě se konat budou. Tehdy byla Hana Zagorová s ním a moc si výlet užívala.


Záhy se však na jejích oficiálních webových stránkách objevilo prohlášení, že v důsledku zdravotních potíží a na doporučení lékařů musí svůj návrat na pódia odložit.


Životní jubileum se svým velkým kamarádem bohužel neoslavila.

S producenty se dokonce zpěvačka domluvila na zrušení všech koncertů, a to do doby, než se bude moci předvést zase ve formě, v jaké ji fanoušci znají.

„Jsem zvyklá podávat výkon na sto procent, a pokud to nejde, tak raději nic,“ svěřila jedna z našich nejoblíbenějších pěveckých legend, proč si chce ještě nechat čas na zotavenou.

Není  tedy ani trochu divu, že se Štefan Margita snaží svou ženu ochránit. Už jen kvůli tomu, že na ni všude vyskakují spekulace o tom, že se na pódium už nejspíš nikdy nevrátí. 

Kariéry se nevzdá

Něco takového je pro Hanu Zagorovou prý nemyslitelné a naopak návrat před publikum a milované fanoušky je pro ni momentálně tím nejsilnějším hnacím motorem, který jí dává sílu bojovat.

Během svého zotavování ale rozhodně nezahálí. Margita prozradil, že jeho žena připravuje novou desku a také bude opět natáčet svůj pořad Rande, který budou moci její fanoušci sledovat na sociálních sítích.

Plánů má zpěvačka spoustu a nechybí jí ani chuť do práce, což je skvělá zpráva nejen pro její příznivce, kteří se nemohou dočkat jejích koncertů, ale i pro jejího oddaného muže a kolegy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden