Moje šťastná hvězda
Snaží se udržet manželství?
Rapidně zhubla a příčinou má být krize s manželem. Pomůže to, nebo ji čeká další zklamání?
Snaží se udržet manželství?

Kdysi zhubla PAVLA TOMICOVÁ (60) kvůli nemoci, nyní se zdá, že se tak stalo hlavně kvůli manželovi ONDŘEJI MALÉMU (56). Má k tomu snad herečka nějaký vážný důvod?

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, říká staré rčení. V případě Pavly Tomicové (60) to ale neplatí. Oblíbená herečka ze seriálu ZOO už před lety zhubla čtvrt metráku. Tehdy se přiznala, že za její razantní proměnou stojí cukrovka. Pandemie covidu však zapříčinila, že téměř všechno zase nabrala zpátky.

Teď se situace opakuje a nyní se jí podařilo shodit dokonce 35 kilogramů!  A nutno podotknout, že vypadá naprosto skvěle. Otázka však je, zda i nyní stojí za vším nemoc. Říká se totiž, že si chce spíš udržet svého manžela!  

Ohrožuje ji sokyně v lásce?

Už před nějakým časem se totiž sympatická Pavla prořekla, že manželovi přestává kvůli hmotnosti stačit. A při pohledu na Ondřeje Malého (56) se ani není čemu divit. Milovník sportu z ní chtěl mít zřejmě vždycky štíhlou krasavici, která by mu byla zároveň i parťačkou při jeho oblíbených aktivitách.

S Ondřejem vždy platili za neotřesitelný pár. Je to ale stále pravda?

Je tu ale ovšem ještě jedna věc, a to daleko závažnější. Ačkoli se zdá jejich svazek pevný jako skála, v poslední době se stále častěji ozývají slova o hercově údajné milence. A že něco není v pořádku, dokazuje i to, že herečka dorazila na karlovarský filmový festival jen v doprovodu syna Adama (29), který se nedávno oženil.

„Jsem nadšená, že mi ho snacha svěřila a pustila ho.“ Na tom by možná nebylo nic tak špatného, ovšem to, že je manžel pracovně zaneprázdněn, jak všude tvrdila, neznělo zrovna dvakrát přesvědčivě. Tomicová navíc všem připadala až nebývale smutná a po jejím pověstném smíchu nebylo ani památky.

Pomůže jí nakonec nové „já“ udržet manželství, které se podle všeho otřásá v základech? Nenajde se snad nikdo, kdo by jí to nepřál. Vždyť její první manžel byl homosexuál a utekl od ní za milencem do Ameriky!

Kila půjdou zase nahoru?

Jenže nic asi nebude tak snadné. Už kdysi si Pavla posteskla, že jí v hubnutí hodně brzdila bolavá kolena, proto nejspíš zase tak přibrala. Před pár týdny ale měla vážnou nehodu.

Do skútru, který řídila herečka a zpěvačka Dagmar Zázvůrková (41) a Tomicová jela na sedadle za ní, narazilo u Národního divadla auto. Obě skončily v motolské nemocnici.

U Pavly však problémy bohužel přetrvávají. Zpočátku se jí těžko dýchalo, obyčejná chůze byla peklo a pracně vydřená figura tak může být brzy opět minulostí. Doufejme, že to tak vážné nakonec nebude.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz