Můj kousek štěstí

Sní o návratu k bývalé lásce?

Tvrdí, že je zadaná, muže ale neukáže, to jejímu údajnému vztahu určitě na důvěryhodnosti nepřidá...

Není tajemstvím, že životní láskou hvězdy seriálu Jedna rodina Zuzany Vejvodové (43) byl kolega Pavel Nečas (57), který nyní hraje třeba v seriálu ZOO. Seznámili se v divadle a zanedlouho už spolu hráli i v seriálu Ulice.

Byla to láska jako hrom. Po devíti letech se dvojici narodil syn Jonáš (12) a už se jen čekalo, kdy jeho rodiče oznámí datum svatby. Místo toho se fanoušci dočkali pořádného šoku, to když se Nečas před necelými šesti lety tajně oženil v zahraničí.

Nevěstou však nebyla vnučka hudebníka Jaromíra Vejvody (†86), ale režisérka Ariana Raková. Rozchod se Nečasovi a Vejvodové podařilo dokonale utajit, stejně jako nikdo netušil, že herec už má novou známost.

Šeptalo se, že Zuzaně svatba jejího ex s jinou ženou zlomila srdce. Vždyť ona sama na svatbu s ním čekala tolik let. Marně! Místo vdavek přišel rozchod a vzápětí se herec oženil s jinou.

O muži, s nímž nyní Vejvodová údajně žije, nemluví buďto vůbec, nebo v hádankách. Láskou se pochlubit zjevně nechce, což o mnohém svědčí.

Její blízcí jsou přesvědčeni, že stále miluje Nečase. A že by si zoufale přála jeho návrat. Jenže Nečas už patří jiné ženě…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden