Moje šťastná hvězda

Přišla manželovi na milenku?

Zvládli spolu krize, teď se ale zdá, že pohádka nebude mít šťastný konec.

Snaží se rozdávat úsměvy, uvnitř je ale prý Martina Preissová (48) zoufalá. Asi za to může manžel, po jehož boku tak věrně stála v těžkých časech.


Strach o budoucnost, o to, co bude s jejich manželstvím dál. To je podle některých lidí každodenní boj Martiny Preissové (48), která si zahrála například v seriálu Dobré zprávy. Její manžel, charismatický Martin Preiss (51) ze seriálu ZOO, se podle některých informací až příliš často dívá po jiných ženách.


Náš zdroj, který má blízko k televizi Prima, dokonce naznačil, že si herec našel milenku. Jiní lidé ale říkají, že je tomu jen těžké uvěřit, když si uvědomí, čím vším si partneři prošli a jak při něm herečka stála i v dobách, kdy se zdálo být vše ztracené.


Někteří lidé tvrdí, že se nakonec rozvedou.

Ustála by problémy?

Sáhli si totiž na dno, když se Preiss léčil z těžké závislosti na alkoholu. Dodnes prý jezdí na pravidelná setkání s odborníky. Herečka v minulosti přiznala, že na tom nebyla dobře, a dokonce uvažovala, že od partnera odejde. „Lhala bych, kdybych tvrdila, že mě to nenapadlo. Ale nešlo to realizovat.“

Je otázka, jestli by i dnes unesla psychickou zátěž. Nemusí jít samozřejmě o alkohol, ale právě třeba o milenku. Preissová je starší, zranitelnější a už by se tolik nemusela ohlížet na jejich syny Matouše (15)Šimona (12), protože jsou ve věku, kdy věci chápou.

Okouzlila ho herečka?

Je velmi těžké si představit, že by Preiss chtěl manželce jakkoli ublížil. Na druhou stranu jsou situace, ve kterých se muž těžko ovládá. Co když na něj začala dělat oči nějaká mladší, pohledná herečka, co když mu dává najevo, jak je úžasný a kolik toho dokázal?

Je otázka, jak to mezi nimi nakonec dopadne. V redakci jsme se však shodli, že by bylo hodně smutné, kdyby dva takto skvělí lidé šli od sebe, podle nás jsou si zkrátka souzeni.

A jestli Preiss opravdu má nějaký románek, tak si snad co nejdřív uvědomí, že je to chyba, a bude partnerku prosit o odpuštění. Úplně nejlepší by však bylo, kdyby se fámy o jeho možné milence ukázaly jako pouhé drby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden