Můj kousek štěstí

Třetí manželství Lady Soul prostě riskla a ono to vyšlo

Můj kousek štěstí

Po druhém rozvodu se osamostatnila a žádného chlapa už nechtěla ani vidět až do té doby, než do jejího života vstoupil urostlý podnikatel.

První rok to s ní neměl budoucí muž vůbec snadné. Zpěvačka si ho totiž nechtěla vůbec pustit k tělu. Byl ale trpělivý a ona zjistila, že jí jako jediný dává přesně to, po čem celý život toužila.

Stárne s grácií a její věk by jí hádal jen málokdo. Když se Marie Rottrová (82) objeví ve společnosti se svým manželem Milanem Říhou (67), nikdo by ani neřekl, že je dělí patnáctiletý věkový rozdíl.

Sama se přitom nijak netají tím, že když jí okouzlující podnikatel kdysi sdělil svůj věk, tak si řekla, že tohle opravdu není muž pro ni. „Úplně jsem zcepeněla. Ale pak mi došlo, že se člověk nesmí bát risknout vztah. Říkala jsem si, když budu šťastná rok dva, tak

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden