Můj kousek štěstí

Soukup Hanychovou stále miluje?

Láska, nebo nenávist.

Je to ještě láska, nebo už opravdu jen čistá nenávist? Vztah s mediálním magnátem skončil neslavně a stále si nemohou přijít na jméno. A Agáta přišla se zajímavou teorií.

Bývalá modelka nedávno hrdě prohlásila, že by potřebovala kouzelníka, aby se od ní odmiloval muž, jenž ji pořád chce. Podle některých lidí má na mysli bývalého partnera Jaromíra Soukupa (55).

Není tajemstvím, že jsou na válečné stezce. Vyměňují si nenávistné pohledy a mnohdy i nevybíravá gesta, jak dokázaly fotografie v médiích, na nichž Soukup směrem k brunetce ukazoval vztyčený prostředníček.

Před soudem

Mluvilo se o tom, že těžce nesl fakt, že si Agáta Hanychová (39)krátce po jejich loňském rozchodu vzala svého staronového partnera Miroslava Dopitu (39), s nímž má syna Kryšpína (12). Je tedy možné, že všechny nepěkné kroky vůči ní Jaromír dělá, protože se nesmířil s rozchodem a stále ji miluje?

Právě něco takového Agáta naznačuje. Donedávna spolu válčili o dceru Rozárku (1). U soudu prý sice nakonec našli společnou řeč a na péči o dceru se dohodli, jenže válečnou sekeru nezakopali. O tom svědčí i fakt, že si brunetka do Soukupa hned po soudu rýpla.

Je to naopak?

Prozradila, že aby mohli podepsat dohodu, odpustila mu jeho dluh vůči dceři. „Otec nechtěl Rozárce doplatit 150 tisíc na výživném. Byly to peníze, které měly putovat na spořicí účet Rozárky,“ pronesla a s notnou dávkou hořkosti dodala: „Holt někdo na to má.“

Nejspíš tak narážela na informace z posledních dní, podle nichž měl někdejší mediální magnát prodat kvůli dlouhodobým dluhům svou TV Barrandov. V blízké době zřejmě nelze očekávat, že by se vztahy mezi Agátou a Jaromírem uklidnily. Těžko ale soudit, zda to je kvůli jeho zlomenému srdci, jak naznačuje Hanychová.

Tím spíš, že je Soukup podle všeho už několik měsíců ve vztahu s novinářkou Gabrielou. A právě i tady lze hledat jádro sváru, neboť novinářka byla ještě donedávna Agátinou dobrou kamarádkou. Kdo je tady tedy opravdu zahořklý?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden