Můj čas na kafíčko

Soukup si už našel za Agátu náhradu?

Mediální magnát Jaromír Soukup (54) si nejspíš řekl, že když jeho expartnerka Agáta Hanychová (38) toká s Miroslavem Dopitou (41), i on má právo na to se zamilovat.

Možná k tomu došlo dříve, než by se očekávalo. Ačkoli Soukup ještě nedávno řekl, že nemá na lásku pomyšlení, potkává se s krásnou Michaelou Taschnerovou.

Starý život hází za hlavu

Ta se má dokonce v těchto dnech rozvádět. Dělá to snad proto, aby byla pro mediálního magnáta volná?

„S Michaelou se známe, jsme léta přátelé a naprosto nic mezi námi není,“ říká Soukup, ale podle našeho anonymního zdroje tak trochu mlží. Údajně je ze své dlouholeté kamarádky úplně paf a dal by vše na světě za to, aby jim to společně vyšlo.

Jaromír Soukup (54).

Tohle nebude jen přátelství...

O tom, že to nemusí být jen drby, svědčí i jedna skutečnost z poslední doby. Soukup totiž vzal dva syny Taschnerové na jednu společenskou akci a vypadal vedle nich jako jejich dokonalý nevlastní tatínek.

Evidentně je tak mezi ním a Taschnerovou vztah založený na maximální důvěře, jinak by mu své syny nesvěřila. Soukup si ale nejdříve musí sám vyřešit svůj vlastní život.

Momentálně probíhá zuřivá válka o to, jak bude probíhat péče o jeho dceru Rozárku (8 měsíců), kterou má s někdejší modelkou Hanychovou. Zatím u soudů sklízí dílčí úspěchy Soukup a mají s Agátou střídavou péči o dceru. Hanychová chce ale od začátku péči výhradní.

Další drsné hádky a podrazy?

Dokonce se povídá, že se bude snažit ze Soukupa udělat člověka, který nemá dostatek sil na to, aby se o malé dítě pravidelně staral. S právníky jednoduše spřádá plány, jak dosáhnout svého.

Podle našich informací se chystá tvrdě zaútočit na její slabá místa i mediální magnát, a dá se tak očekávat, že následující týdny budou plné intrik a nenávisti.

To je samozřejmě období, během kterého se nová láska pěstuje jen těžko. Dá se tak očekávat, že Taschnerová může být v litém boji Soukupa jeho spřízněnou duší, a jakmile se vše vyřeší, začnou spolu oficiálně chodit.

Bude z toho nakonec jeho osudová láska?

Teď je nejdůležitější, aby tohle vše mělo co nejmenší dopad na malou Rozárku. Ta sice ještě z podobných záležitostí nemá rozum, ale to nebude trvat věčně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden