Moje šťastná hvězda

Nepříjemné hádky s milovanou dcerou kvůli dědictví?

Moje šťastná hvězda

Oblíbená herečka Jiřina Bohdalová se naštěstí stále těší dobrému zdraví. Přesto se zdá, že začíná boj o její majetek, který je pohádkový.

Je šetrná, nikdy zbytečně neutrácela. Herečka Jiřina Bohdalová (92) nashromáždila hotové jmění, které jednou někdo zdědí. Může se snad stát, že z něj Simona Stašová  (68) neuvidí ani korunu?

Legendární osobnost českého showbyznysu je znovu plná síly a nezdolné energie. Jiřina Bohdalová (92) naštěstí přečkala nedávné zdravotní komplikace, dle svých slov i díky tomu, že jí pomáhala dcera Simona Stašová (68) a hlavně vnuk Marek (37), který sedával u jejího nemocničního lůžka a hlídal, aby se milované babičce nic nestalo.

Dlouho se předpokládalo, že právě zejména oni a druhý vnuk Bohdalové Vojtěch (28) jednou zdědí její rozsáhlý majetek. Náš zdroj, který si přál zůstat v anonymitě, však pro mnohé překvapivě prozradil, že

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden