Moje šťastná hvězda

Stal se obětí podvodníka

Velice krušné chvíle zažívá v těchto dnech Leoš Mareš (46). Místo toho, aby si užíval nezapomenutelné chvíle s maličkou dcerou Alex (2 měsíce), musí řešit pořádné nepříjemnosti.


A je to o to horší, že se jedná i o jeho manželku Moniku (41) i jejich vymodlenou dceru. Na scéně se totiž objevil jistý muž, který se vydává za moderátorova příbuzného a na přednáškách ve školách se přítomným chlubí pikantnostmi z moderátorova života. Na tom by možná nebylo nic tak hrozného, tedy až na to, že všem tvrdil, že si Leoš nikdy nepřál mít se svou ženou děti a nyní je pořádně nešťastný. Není se tedy ani čemu divit, že to Mareše tak zvedlo ze židle. Za ta léta v showbyznysu je zvyklý už na ledacos, ale aby se někdo tak sprostě navážel do jeho milované rodiny, to je i na něho moc.


„Neumím si představit, kolika lidem už to říkal. Je to sprostá lež,“ sdělil Leoš, který jen těžko hledal slova a zvažuje, že na dotyčného podá žalobu. Ten ale dělá, jako kdyby se vůbec nic nestalo, dokonce údajně stále trvá na tom, že je opravdu jeho vzdáleným příbuzným. Teď jen musí Mareš doufat, že to už brzy skončí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden