Můj kousek štěstí

Stala se obětí šíleného psychopata?

Hana Zagorová (69)

Už více než šest let se táhne soudní spor, ve kterém byla zpěvačka Hana Zagorová (69) obviněna z trestného činu. Svému bývalému manažerovi prý nezaplatila za koncert a dluží mu i za šaty od známé módní návrhářky.

Známá zpěvačka Hanka Zagorová (69) musí už několik let čelit podivnému obvinění. Už před šesti lety se do ní totiž obul její bývalý manažer Evžen Mirošovský (54), který měl na starosti zpěvaččino koncertní turné. Za svůj neproplacený honorář a dvoje překrásné šaty od světoznámé módní návrhářky Táni Kovaříkové, které jí tehdy na turné sehnal, požaduje od manželky Štěfana Margity (59) milion a půl. „ Buď zaplatí, nebo umře,“ prohlásil tehdy v roce 2010 exmanažer Mirošovský s tím, že celou věc dává k soudu. A to také udělal. Když se však později do celé záležitosti vložila policie a všechny okolnosti údajné finanční ztráty bývalého manažera Hany Zagorové pečlivě ověřila, trestní oznámení na zpěvačku muselo být staženo. K žádnému pochybení prý tehdy z její strany nedošlo. Do celé kauzy se vložila dokonce i média, která naopak Mirošovského zažalovala pro křivé obvinění a pomluvu známé celebrity.

0368-leos-mares-hana-zagorova

Šaty do rakve

Mirošovský se však nevzdává a o svá práva bojuje dál. Během dlouhých soudních procesů se však ukázalo, že pravým důvodem jeho odchodu z týmu slavné zpěvačky byl zřejmě jeho velmi kladný vztah k alkoholu a s tím související psychické problémy, kvůli nimž zřejmě svou práci nejprve zanedbával a později dokonce nezvládal. Zagorová si tak za něj byla nucena najít náhradu. A o jeho nalomeném psychickém zdraví svědčí i styl komunikace, kterým Mirošovský k Zagorové promlouvá. „Kvůli ní živořím na Slovensku. Nemůžu jí to zapomenout,“ hlásal ještě před rokem do médií. A jen před pár týdny se nespokojený exmanažer ozval znovu. „Vážená paní Zagorová, vzhledem k blížící se válce v Evropě si vemte s sebou těch půldruhého milionu a do rakve ty šaty,“ vzkázal Mirošovský ze Slovenska, kde zatím žije. „Já se přesouvám do bezpečné zóny,“ dodal ještě v SMS zprávě, která Zagorové dorazila. Ona však vidí celou věc jinak. „Řeknu vám, jak je to doopravdy. Všechno jsou to zhrzené bláboly mého bývalého road manažera, kterého jsem vyhodila kvůli psychické labilitě a problémům s alkoholem,“ říká Hana.

Blázen a alkoholik?

Sama Zagorová se však výrokům Mirošovského může dnes už jenom smát. Během vleklých soudních procesů se totiž ukázalo, že nebyla jediná, koho se snažil povedený manažer obrat. V roce 2009 spolupracoval jako koncertní manažer například také s Ivetou Bartošovou (†48), kterou připravil údajně také o pěkný balík peněz, a nakonec ho musela rovněž propustit. Důvod jeho podivných vyhrůžek je tak zřejmě víc než jasný. Mirošovský je už zřejmě v hudebním showbyznysu odepsán a peníze na živobytí proto shání kde se dá. „ Když byl manažerem, tvářil se jako velká hvězda, teď má však velké finanční problémy a shání si práci. Možná právě proto chce ze Zagorové vytlouct ty peníze,“ svěřil se Mirošovského dlouholetý známý. Snad i proto se nyní Zagorka dívá na věc jinak a celá záležitost je pro ní uzavřená. Navíc na to není sama. Vždyť má vedle sebe svého milovaného a vždy spolehlivého Štefana Margitu a spolu s ním si užívá všech radostí, které život přináší. A pokud její bývalý manažer opravdu dostojí svých slov a kvůli emigrantské krizi a potencionálnímu nebezpeční teroristických útoků zmizí z Evropy, zmizí pak snad definitivně i z jejího života.

.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden