Můj kousek štěstí

Stále sní o svém tanečníkovi?

Nazvala ho tím nejlepším tanečníkem svého života, není divu, pokud jí teď Tománek chybí...

Jako by byla myšlenkami někde jinde, snad u svého okouzlujícího tanečníka ze StarDance Jana Tománka (51). Herečka ze seriálu Osada asi neprožívá zrovna spokojené období, možná stojí na křižovatce a neví, jakým směrem se vydat.

Někteří lidé naznačují, že Ivana Chýlková (60) sice stále je s Janem Krausem (70), i když ji má srdce táhnout za ženatým Tománkem, se kterým se během taneční soutěže sblížila. Objevily se i názory, že jí manželova rodina tak trochu leze krkem.

„Ke slovu se nedostanu,“ popsala, jak to probíhá, když se všichni sejdou. Pro někoho by to mohlo být frustrující, tím spíš pro živelného a kontaktního člověka, kterým Chýlková bezesporu je.

Nikdo by se tak nemohl příliš divit, kdyby opravdu potřebovala někam uniknout. A není žádným tajemstvím, že s Tománkem vždy našla klid a mír, dokázal jí asi dát to, co doma nemá. Doteky, vtípky a podle mnohých i velmi okaté flirtování, které nakonec mohlo přerůst až ve žhavý románek.

A na společně strávené chvilky nejde jen tak zapomenout, tím spíš, pokud v nich bylo herečce dobře. Jestli si tedy její manžel myslel, že má vyhráno, když se jeho drahá polovička přestala s tanečníkem denně stýkat na parketu, budoucnost může ukázat pravý opak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden