Moje šťastná hvězda

Způsobil jí manžel trápení?

Eva Holubová dlouho věřila, že je Miroslav Zdeněk její osudovou láskou. Možná ale není...

Jakmile usne, rychle je zase vzhůru. Příznivci herečky Evy Holubové (64) marně přemýšlejí, co může herečku budit ze snů. Je snad možné, že ji trápí její dlouholetý manžel Miroslav Zdeněk (67)?

Hvězda seriálu Jedna rodina Eva Holubová (64) přiznala, že má poslední dobou velké problémy s nespavostí. Působí tak čím dál více unaveně a její příznivci o ni pochopitelně začínají mít velký strach a snaží se přijít na to, co ji budí ze snů. Může to snad mít spojitost se spekulacemi o manželské krizi, které už delší dobu kolují českým showbyznysem?

Velmi složité období

Herečka žije s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem (67) už více než třicet let. Možná ale až právě nyní oba zjišťují, jak moc jsou rozdílní, a přestává jim to doma fungovat. Není vyloučené ani to, že Zdeněk začat koukat po jiných ženách, na což nebyla herečka dlouho zvyklá.

Právě strach, že jí uteče za jinou a zůstane sama, může být důvod, proč nemá klidné spaní. Krize se jim dlouho vyhýbaly, ale v minulém roce se objevilo několik zpráv o tom, že jim to doma neklape, a dokonce se spekulovalo i o rozvodu. Hodně se to tehdy dotklo i samotné herečky, která na to dokonce sama zareagovala.

„Nerozvádíme se,“ stroze sdílela na sociálních sítích. A nadále si stojí za tím, že spolu prožívají osudovou lásku. „Můj muž říká, že jsme si zbyli. Potkali jsme se na dně,“ naznačila herečka, že vlastně před lety jeden druhého zachránili.

Společně s maminkou natáčí pořad o menopauze.

Trápily ji deprese

O herečce se ví, že před lety měla velké problémy s depresemi, které zapíjela alkoholem. Netají se tím, že tehdy pila často a hodně. Občas se stalo, že se domů vracela až nad ránem. Tehdy vůbec neřešila, že nezvládá dostát pracovním závazkům a musí platit pokuty za zrušená natáčení či představení.

Alkohol ji úplně ovládl a nevěděla, jak z toho ven. „Měla období, kdy pila hodně, bylo mi to nepříjemné, protože občas vůbec nevěděla, kdo je,“ prozradila její sympatická dcera Karolína (28).

Kamarád ji odvezl do léčebny

Naštěstí sama zjistila, že takhle dál žít nemůže, a svolila, aby ji kamarád, moderátor Jan Kraus (70), odvezl do léčebny. Dnes ví, že ani po letech abstinence nemá vyhráno. Deprese úplně nezmizely, jen už s nimi umí pracovat.

Když ale s Miroslavem Zdeňkem překonali takto složité období, tak v redakci věříme, že zvládnou i krizi, pokud ji skutečně prožívají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden