Moje šťastná hvězda

Stále to mezi nimi jiskří jako před lety!

Ani léta po rozchodu si nejsou lhostejní.

Kolem JAROMÍRA JÁGRA (50) se vždy motala spousta krásných žen. Jedna však stále stojí nade všemi. A tou je IVA KUBELKOVÁ (45).


Byla jeho první veřejně známou partnerkou. Iva Kubelková (45) se po boku Jaromíra Jágra (50) objevovala v letech 1996 až 1999. Dodnes není jasné, proč se vlastně rozešli. Prý za tím stála hokejistova maminka Anna (76), které krásná modelka nesedla.


Každopádně Iva si později našla George Jiraska (64), se kterým má dnes dvě krásné dcery. To ale neznamená, že na Jaromíra zapomněla.


Modelka už je sice přes dvě desítky let zadaná, na Jágra ale nikdy nezapomněla.

Pokaždé když se setkají na nějaké společenské události, je vidět, že chemie mezi nimi stále funguje. Také lidé mají jasno, tyhle dva by prostě chtěli vidět pohromadě!

Byla prostě nejlepší

Samozřejmě nic není nemožné. Jágr už několik let žije na Kladně, kde vlastní extraligový hokejový klub. Iva bydlí poblíž Litoměřic, což není žádná neřešitelná štreka. Takže by se klidně mohli potkávat.

V zákulisí českého showbyznysu se navíc povídá, že se nikdy tak úplně nerozešli. Vždycky byli v kontaktu, Jágr se prý se svojí expartnerkou o mnoha věcech radil.

Když se dnes potkají, mají si vždy co říct.

Dokonce i v době, kdy byla Kubelková už oficiálně s Jiraskem. Pouto, které mezi nimi vzniklo, je tedy, zdá se, pořád velice pevné, ačkoli už každý žije svůj vlastní život.

Chystá se velký návrat?

O nikom navíc nemluví Jágr tak pěkně jako o ní. Žádná z bývalých partnerek nezanechala v jeho srdci takovou stopu, jako právě Kubelková. Uvidíme, zda se nakonec naplní rčení o tom, že stará láska nerezaví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden