Můj kousek štěstí

Stále větší strach! Je za tím nemoc?

Zoufalé volání.

Bojí se, co přijde, a zdá se, že se propadá do stále větších depresí. Možná by potřebovala pomoc, ale je natolik hrdá, že si o ni neřekne. Za jejím trápením ale může být mnohem víc.

Život hvězdě seriálu Ulice uštědřil hodně ran, například z manžela Richarda Čecha se prý kdysi vyklubal násilník a příživník. Chlapa si už po rozvodu nenašla, což je ale možná škoda.

Jaroslava Obermaierová (77) je dnes sama pouze se synem Jaroslavem (43), o kterého se však stále musí starat kvůli jeho postižení. A vypadá to, že i když je to velmi silná žena, události poslední doby jsou nad její síly. Už předloni se nechala slyšet, že uvažuje o sebevraždě kvůli všeobecné drahotě.

A teď to není o moc lepší. „Pořád slyším, že musíme mít zbraně a kvůli tomu se uskromnit,“ postěžovala si s tím, že všude vidí násilí. Povídá se, že herečka upadá do stále větších depresí.

Samozřejmě tomu nijak nepřidal ani smutný odchod její kamarádky a kolegyně ze seriálu Ulice, Zdeny Hadrbolcové (†86), která zemřela loni 20. listopadu. Od té doby se prý trápí víc, než kdykoli předtím, jako by na ni dolehla všechna tíha světa.

Trápí se kvůli synovi?

Některé zdroje však naznačují, že je za tím možná i něco jiného a herečku trápí zdravotní potíže. Právě to by mohlo stát za skutečností, že si v poslední době tak výrazně uvědomuje křehkost života.

Nikdo ale neví nic konkrétního, pokud se opravdu něco děje, tak se nesvěřila ani svým nejbližším přátelům a kolegům v nekonečném seriálu. Někteří lidé si však všimli, že kromě toho, že se Obermaierová stále víc uzavírá do sebe, vypadá unaveněji.

I to by mohlo znamenat, že řeší něco zásadního. Kromě vlastního zdraví to však mohou být i trable se synem, pro kterého se už dlouho snaží najít partnerku. Bohužel marně.

Náš zdroj, který je herečce blízký a i z toho důvodu si nepřál být jmenován, naznačil, že se Obermaierová trápí tím, co se synem bude, až ona jednou ze světa odejde. I proto na něj nedávno přepsala milovanou chalupu u Zruče nad Sázavou.

Jako by chtěla, aby nebyly žádné otazníky, a syn měl pokud možno hodně věcí jasně nalajnovaných. Nejen všichni její fanoušci samozřejmě doufají, že se dá co nejdřív dohromady a bude to zase ta „stará, dobrá“ Jaroslava, jak ji znají.

Její přístup k životu děsí

Vždyť nikdy nešla daleko pro vtípek, dokázala si udělat legraci i sama ze sebe, životem se zkrátka bavila. Není se čemu divit, že změna, kterápodle mnohých s herečkou nastala, může leckoho vyděsit.

Během vánočních svátků nebo s příchodem nového roku, se mohlo její duševní rozpoložení změnit. K lepšímu? Záleží na tom zda ji s jejími myšlenkami nenechali samotnou dobří přátelé. Je hlavně na nich, aby herecké legendě vrátili chuť do života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden