Můj kousek štěstí

Staré rány mohou vyvolat ty nové!

Možná pojala psaní knihy jako svou duševní terapii... Pochopí manžel, že jde o víc, než vzpomínky?

Herečka Tereza Brodská (54) přišla na svět dramaticky. Přestože byla vymodlené dítě, dost zkusila. Její vztah se slavnou mámou to poznamenalo. A po letech kvůli tomu mohou přijít problémy v manželství.

Staré rány z dětství se dosud nezahojily. I když se Tereza Brodská (54) s Janou Brejchovou (82) snažily, a do jisté míry k sobě našly cestu. Mnoho otázek ale zřejmě zůstane navždy nezodpovězených. Navíc je možné, že minulost může ovlivnit i Brodské přítomnost a budoucnost s manželem Herbertem Slavíkem (59).

Jsou spolu sice už více jak čtvrt století, teď se ale Slavík z nové knihy své ženy dozvídá o věcech, které zůstávaly dlouho skryté. Možné samozřejmě je, že mu manželka vše řekla dopředu.

Přesto ho může leccos překvapit, v médiích pak mohou vyplout na povrch i další dosud nevyřčené souvislosti. Nebylo by to poprvé, kdy by dávná minulost natolik zasáhla do manželství, že to zkrátka partneři nebyli schopni ustát.

Dítě vymodlené, ale odložené

Brodská neměla na růžích ustláno a nikdo by se nemohl divit, kdyby v sobě stále něco dusila. V šesti týdnech ji matka odložila ke své sestře Blance (†77). Kvůli kariéře.

Tereza říkala „mami“ jiné ženě. Přesto, že pro Janu Brejchovou byla vymodleným dítětem. Když se totiž Brejchová po rozvodu s režisérem Milošem Formanem (†86) provdala za německého herce Ulricha Theina (†65), tak s ním otěhotněla.

Vytoužené miminko však neporodila, musela na asistovaný potrat. Lékaři ji varovali, že musí znovu otěhotnět do dvou let, jinak děti mít nikdy nebude. Tato doba uplynula a herečka stále nebyla v jiném stavu.

V té době už žila s Vlastimilem Brodským (†81), který měl dítě z předchozího vztahu a na další se necítil. Přesto se stal zázrak a Brejchová otěhotněla.

Musela kvůli tomu odmítnout natáčení za milion korun v zahraničí, aby přišla na svět holčička, kterou si tolik přála. Jenže sotva se Tereza narodila, maminka pro ni okamžitě začala shánět hlídání. Odmítla být doma, chtěla hned začít pilně pracovat.

Jen spekulace?

Brodská si mnohokrát sáhla na dno. Její manželství se Slavíkem se sice tváří jako dokonalé, ale kdoví. Před časem se totiž spekulovalo o tom, že je jí manžel nevěrný, když ho fotografové vyfotili s neznámou ženou v restauraci, kde si spolu sedli za paraván k delšímu, důvěrnému rozhovoru.

Slavík jakékoli nekalosti popřel s tím, že nemá kancelář, tak si dává schůzky po kavárnách. Nemůže se ale kvůli podobným schůzkám cítit Brodská „odložena“ stejně jako kdysi?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden