Moje šťastná hvězda

Stašová vypadá skvěle. Má tajného milence?

Ve vztazích je prý tak trochu živel

Loni oslavila kulatiny, ale vůbec to na ní není poznat. Jako by herečka SIMONA STAŠOVÁ (61) s přibývajícím věkem naopak spíš mládla. To nebývá jen tak. Je za její snahou vzdorovat stárnutí a působit co nejvíc svůdně nový chlap? Stašová o svých mužích moc nemluví. Přesto jsme zjistili víc!

V případě Simony platí rčení „zraje jako víno“ přímo dvojnásobně. Zatímco mnoho jiných žen v jejím věku na péči o sebe a svůj sexappeal už dávno rezignovalo, Stašová po překročení šedesátky vypadá líp než leckteré padesátnice.

A k její cti nutno podotknout, že si je toho vědoma a dělá jí to moc dobře. Což samo o sobě svědčí o její mladistvé osobnosti. A to není všechno. Herečka, která se sem tam zmíní, že mívala problémy s nadváhou, si v posledních letech spolu se vzhledem pečlivě hlídá a udržuje i postavu.

Už nějakou dobu se cítí tak dobře a sama se sebou je tak spokojená, že nemá problém vyrazit si ven klidně bez podprsenky. Nad něčím takovým se přitom leckdo pohoršuje. Loni navíc svolila k nafocení hodně odvážných postelových snímků, na kterých byla v provokativním sexy negližé.

Sice šlo jen o propagaci divadelní hry Vím, že víš, že vím, ale všichni se shodli, že vypadala fantasticky. Herečka se nicméně nechala slyšet, že to bylo nejspíš naposledy, co si na něco takového troufla. Hlavní ale je, že ten svěží sexappeal se jí drží stále a spekulace, pro koho že se v takhle svůdné kondici udržuje, se množí.

Mužský svět

Jen těžko se chce někomu věřit, že dříve ne vždy úplně opečovávaná a tedy ne zrovna atraktivní herečka v poslední době viditelně zkrásněla zcela bezdůvodně.

Nikdo nevěří ani tomu, že zkrásněla snad proto, aby se více líbila sama sobě. Tím spíš, když si uvědomíme, že žádného nového chlapa, který by splňoval alespoň základní parametry potenciálního partnera, jsme v její blízkosti neviděli už delší dobu.

Skoro jako by to vypadalo, že co se vztahů týče, stal se ze Simony nezávislý solitér, kterému je po třech dřívějších velkých, ale nevydařených vztazích nyní bez protějšku lépe. Naprostý opak je přitom velkou pravdou.

Stašová sama prohlašuje, že mužský svět je jí bližší než ten ženský a že si život bez chlapů neumí představit. I proto je vděčná, že z těch nepovedených vztahů má dva syny, a ne dcery.

Simoně bylo 41 let, když Italovi Eusebiovi porodila syna Vojtěcha.

Bez nich by to nešlo

O nápadníky zkrátka Simona nouzi nikdy neměla a podle všeho stále nemá. Vždyť byla první manželkou idolu ženských srdcí PAVLA TRÁVNÍČKA (65). Dobře známá je i její velká italská láska s profesorem EUSEBIEM CICCOTTIM (59), ze které vzešel syn MAREK (29). I když vztahy s nimi nevyšly, podle svých slov jich vůbec nelituje a na chlapy nezanevřela ani poté, co jí po desetiletém soužití a marném čekání došla trpělivost s PAVLEM SKŘÍPALEM (60), který se kvůli ní nerozvedl, ani když mu porodila syna VOJTĚCHA (21). Jak sama totiž říká, coby věčná obdivovatelka jejich světa, bez mužů být jednoduše nemůže.

„Vždycky k sobě potřebuju chlapskou ruku, která mě bude držet za tu mojí,“ přiznává a zároveň tak prozrazuje, že i když se s nikým zrovna neobjevuje třeba ve společnosti, bez partnera určitě není. Takže alespoň nějakou známost, která by vysvětlovala hereččino omlazení, bychom měli.

Kdo by tedy mohl být tím, kdo ji za ruku zrovna drží?

Příliš tajemná

Stašová svůj milostný život úzkostlivě tají s odůvodněním, že v její blízkosti se prý vyskytuje mnoho významných mužů. Ráda taky tvrdí, že má štěstí na chlapy, kteří nestojí o žádnou publicitu, a že jejich přání respektuje. Proto by nerada o svém vztahu mluvila veřejně, aby ho tím neohrozila. Líbí se jí prý i to tajemno, které kolem ní díky tomu vzniká.

Vztahový živel

Určité tajemno nebo spíš další otázky ovšem vytváří i sama Simona. Sice říká, že své vztahy nechce ohrožovat tím, že o nich bude veřejně mluvit, zároveň ale dává najevo, že to zmiňované držet ji za ruku ještě nemusí znamenat, že ten někdo je jediný, čí ruky ona se chce chytnout.

Jinými slovy, Simona je živel v herectví i ve vztazích. Z něčeho, jako je nevěra, si totiž rozhodně velkou hlavu nedělá. Z jejích slov, že nevěry byly a že nebyly důvodem k rozvodu, by se sice mohlo zdát, že má na mysli nevěry svých partnerů, jenže ona sama upřesňuje, že se jedná o její vlastní záletnictví, za které mohou její „toulavé boty“ a pocit, že má od života chtít něco víc než jen to, co zrovna má.

Černé svědomí

Kvůli toulavým botám, jak Stašová nevěře poeticky říká, ji trápí zklamání, které svým různým známostem způsobila. Je si vědoma, že několika mužům ublížila, ale chce věřit, že ne příliš moc.

„Všichni se mnou mluví, tak to třeba nebylo tak zlé,“ doufá, ale přiznává, že černého svědomí ji taková útěcha nezbaví. Nechtěně tak odhaluje, že těch mužů, kvůli kterým jí stojí za to udržovat si současný vzhled, může být opravdu víc než jen jeden.

Záměrně mlží

Jestli on tedy vlastně ten důvod, proč o svém současném vztahu neustále vytváří zmatky, není právě to, že nechce, aby veřejnost věděla, že má pouze jednoho konkrétního chlapa, aby si tím neuzavřela prostor pro další případné přelétání.

Na svou slavnou maminku nedá Simona dopustit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden