Moje šťastná hvězda

Strach z další nevěry?

Vztah hvězdy Ulice Anety Krejčíkové (31) a fitness trenéra Ondřeje Rančáka (38) je jako na houpačce.


Jednou jsou za dokonalý pár, který nemůže nic ohrozit, krátce nato si na něho herečka stěžuje na sociálních sítích. Nyní se zase zdá, že vnadná kráska tuší, že se v jeho volném čase odehrává něco nekalého. Proč by jinak říkala, že mužskému světu nikdy neporozumí...


Prožila si s ním své


Ostatně nebylo by se ani čemu divit. Rančák se sice tváří jako úplný svatoušek, pro kterého neexistuje nic než jen milovaná rodina. Každý má ale jistě v živé paměti jeho nevěru, která se tehdy propírala snad ve všech médiích. A nemělo zůstat jen u jedné.


Rančák se prý rád otočí za každou sukní a zřejmě nejen to.

V roce 2017 například vyplulo na povrch, že měl posílat svou chloubu několika ženám a lákat je na schůzku. Jeho krásná přítelkyně neměla o ničem samozřejmě ani tušení, a když se vše dozvěděla, byla z toho v úplném šoku.

Celkem překvapivě ale neudělala za jejich vztahem tlustou čáru, naopak se rozhodla, že je čas posunout se zase někam jinam, a jen pár týdnů poté svěřila fanouškům, že čekají potomka. Jestli si ale myslela, že tím se všechno vyřeší, asi se hodně mýlila.

Neshodnou se už vůbec na ničem?

Říká se totiž, že nejenže si ji Rančák nechce vzít, což by si blondýnka moc přála, dokonce má mít zase podezření, že láká do svých spárů jiné. A zdá se, že to kvůli tomu u nich doma pořádně vře. Dokonce se nechala slyšet, že ani nejsou schopni dohodnout se, kdo z nich nakoupí cestou domů z práce. Jak dlouho to bude ještě snášet?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden