Můj čas na kafíčko

Svému milenci dávala Hana Gregorová šance i přes jeho podrazy!

Můj čas na kafíčko

Příteli odpouštěla jeho úlety, ale s drogami se nehodlala smířit.

Po smrti svého osudového muže Hana Gregorová (70) nezůstala sama. Zaplatila ale za to cenu v podobě nejrůznějších společenských skandálů, přesto to nevzdala.

Kdyby rozhodování o budoucí profesi Hany Gregorové (70) záleželo na její mamince, tak by se pravděpodobně stala lékařkou. Pro Hanu samotnou by to také bylo jedno z vysněných povolání. Zkoušky na hereckou vysokou školu se ale dělaly už v březnu, což nakonec rozhodlo. Medicína ale do jejího života přece jen nepřímo zasáhla.

Prosadila si ho u rodičů

Ve stejnou dobu, kdy Hana studovala v Bratislavě herectví, pobýval ve slovenské metropoli i zahraniční student Gassan z Jordánska. Jeho oborem bylo právě lékařství. Když šla jednou Hana na promoci svého kamaráda, Gassan ji tam zaujal.

Koketovali spolu, on pozval Hanu na rande, na které ovšem nakonec nepřišel. To budoucí herečku rozzuřilo. Měla kamarádku, která rovněž studovala medicínu, takže si na Gassana našla kontakt. Zavolala mu a on z toho

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden