Moje šťastná hvězda

Svádí Janu Švandovou vlivný milionář?

Švandová je stále snem mnoha mužů. Jeden z nich prý dělá vše proto, aby se rozvedla!

Herečka Jana Švandová (76) je stále atraktivní žena a není divu, že má spoustu ctitelů. Jeden z nich se jí údajně v posledních týdnech snaží vetřít do přízně. Má ale u ní vůbec nějakou šanci?

Hvězda seriálu ZOO Jana Švandová (76) podle mnohých musí mít doma elixír mládí. Je totiž až neuvěřitelné, jak úchvatně ve svých šestasedmdesáti letech vypadá. Její manžel, developer Pavel Satorie, tak má co dělat, aby si ji udržel a neutekla mu za někým jiným.

Zamilovaný boháč

Tím spíš v posledních týdnech, kdy jí má zkoušet zamotat hlavu neznámý milionář. Náš tajný zdroj z blízkého okolí herečky nám prozradil, že boháč Švandové slíbil pohádkový a bezstarostný život. Dokáže herečka lákavou nabídku odmítnout?

Manžel Pavel Satorie (75). Je s ním roky šťastná, říká o něm, že je to její osudová láska.

Mají za sebou velkou krizi

Nestárnoucí herečka společně s manželem žije už takřka 30 let. Krize se jim dlouhé roky vyhýbaly, ovšem vše se změnilo v covidové době, kdy spolu najednou byli nuceni trávit prakticky každou volnou chvilku. „Je pravda, že tak dlouho jsme spolu ještě nebyli.

Je to těžká vztahová zkouška,“ svěřila se tehdy Švandová. Tehdy nejspíš nebylo daleko k tomu, aby se jejich manželství rozpadlo. „Každý vztah má někdy své ponorkové období,“ myslí si herečka. Vše ale zvládli a od té doby už o další krizi Švandová nepromluvila.

Třetí rozvod už nechce

Naopak říká, že pevně doufá, že jí manželství se Satoriem vydrží. Je totiž dvakrát rozvedenou ženou a další podobný konec velké lásky si nechce ani představovat.

„Vždycky jsem byla strašně zamilovaná a myslela si, že to je navěky. Jenže láska po nějaké době pomine,“ smutně vysvětlila, proč k rozvodům došlo. Společně se Satoriem tak dělají vše proto, aby se podobná historie neopakovala.

Veronika Freimanová (68) V seriálu ZOO září od samotného začátku i po boku Freimanové.

Romantika jen ve dvou

Dokonce si nedávno užili dovolenou na Kostarice. Tam se vypravili jen spolu a nebyla prý nouze o romantické okamžiky. „Důležité je, že nám slouží zdraví a pořád jsme spolu rádi,“ prozradila Švandová, co je pro ni momentálně v životě to vůbec nejdůležitější.

Těžko si tak představit, že by takřka třicet let po boku sympatického Pavla Satorieho zahodila kvůli svodům boháče. Tím spíš, když její manžel podle našich informací dokáže vydělat dost peněz na to, aby si mohli užívat života naplno a nemuseli se v ničem výrazně omezovat.

Mají se spolu dobře

Mohou cestovat po světě, poznávatm nové kultury a místa. Nemusí se bát, že by to mělo mít nějaký drastický dopad na rodinný rozpočet. Švandová je navíc i ve svých šestasedmdesáti letech stále velmi žádanou herečkou, která si navíc svůj herecký um nechá dobře zaplatit.

Opustí kvůli němu manžela?

Máme tak v redakci pocit, že ať se bude neznámý milionář snažit, jak chce, nemá u Jany Švandové šanci. Ta už dlouhé roky cítí, že ve svém třetím manželovi našla lásku, na kterou celý život čekala.

My jim samozřejmě v redakci přejeme, aby spolu prožili ještě mnoho příjemných let a stále se milovali tak vášnivě jako doposud. Jsou manželskou dvojicí, která může být považována za vzor harmonického vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden