Moje šťastná hvězda

Svádí krásky velkou bitvu o seriálového fešáka?

Moje šťastná hvězda

Bývalá partnerka na něho údajně nemůže zapomenout a na jeho atraktivní kolegyni prý velice žárlí. Jak milostný trojúhelník dopadne?

MAREK LAMBORA (27) má nyní randit se SÁROU RYCHLÍKOVOU (23), nicméně si je prý stále blízký s expřítelkyní ANDREOU BEZDĚKOVOU (28).

Tenhle milostný trojúhelník by mohl mít ještě hodně zajímavý průběh. Je to pár dní, co českým showbyznysem otřásla zpráva, že má Marek Lambora (27) novou přítelkyni. Tou má být podle všeho krásná herečka Sára Rychlíková (23), která zazářila v seriálu Dobré zprávy.

Tuto novinku ale nenesly těžce jen hercovy fanynky. Špatná z ní má být i Andrea Bezděková (28). Je to sice už více než rok, co se s ní idol dívčích srdcí rozešel, modelka na něj prý ale stále ne a ne zapomenout.

Nečekaný rozchod

Ačkoli Lambora nechce na veřejnosti mluvit o tom, jestli s někým randí, už nějakou dobu se proslýchá, že mu v náruči skončila

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden