Můj kousek štěstí

Švandová by dnes už erotické snímky nefotila!

Stát se sexsymbolem není vůbec jednoduchá věc. Vezměte si třeba Janu Švandovou. Všichni čekali, že se narodí jako kluk, otec, vojenský důstojník, jí říkal Janko a jako kluka ji také vychovával. Ke všemu jako kluk prý vypadala až do svých 13 let. A pak se stala snem mužů!

Pak naštěstí dostala příroda rozum a štíhlé, vysoké slečně přidala v těch správných partiích. A bylo to. Jana Švandová (68) navíc brala své tělo od začátku vážně. Zařekla se, že nebude pít ani kouřit a stejnou důležitost jako práci, věnovala odpočinku. A když si za totality našetřila něco bokem, zašla si do Tuzexu pro drahý značkový krém. Velmi důležitou roli v cestě za krásou sehrál i Jan Kraus (62), který se jako starý dobrák projevoval už v mladých letech. Jednou takhle upozornil půvabnou herečku, že jí roste knír. A Kraus vyjádřil obavu, že o tom Jana snad neví! „Pro jistotu jsem se hned šla podívat na záchod a zjistila jsem, že fakt roste. Díky němu teď knír nemám.“

Tři manželství jí stačila
Skvělou cestou k tomu, jak se stát sexsymbolem, je dobře se vdát. Ideálně za plastického chirurga, jak to v prvním případě učinila Jana Švandová. I když v této souvislosti vždycky připomínala, že v jejich rodině vždy fungovala klasická doktorská zásada, že lékaři z pověrčivosti neléčí svou rodinu.A že svému prvnímu muži Hubertu Topinkovi pod nůž nikdy nešla. Proti plastickým operacím ale nic nemá. Druhým manželem Jany Švandové byl filmový producent Oldřich Mach (70). Třetí, a jak doufá i poslední muž, Pavel Satorie (65), je developer.

Nevěru tajila dva měsíce
V současné době, kdy stále častěji lidé žijí na hromádce, vypadá herečka se svou zálibou ve vdávání tak trochu exoticky. Když dostala otázku, zda by dokázala žít ve vztahu, kde si oba tolerují milenecké vztahy, odpověděla, že v žádném případě. „Strašně bych žárlila.“ Vzápětí se po letech přiznala k tomu, že sama byla, ale naprosto výjimečně, v manželství nevěrná. Jenže po dvou měsících stejně kápla doma božskou. Autoři teorie, že by se bokovky měly zapírat, by z ní radost neměli. To, že její vrstevnice přesto podlehnou vábení podstatně mladších mužů, ale neodsuzuje. Všem, které se tak rozhodly, to přeje. Jen prý takovým starším milenkám musí dát hodně práce, aby se před svým o generaci mladším mužským, nestyděly svléknout.

V padesáti se nebála svléknout
Zní to tak trochu zvláštně od ženy, která se ve svých 47 letech vůbec nebála obnažit pro prestižní pánský magazín. Prý i proto, že vysloveně nahých částí těla na snímcích zase tolik nebylo. Když se jí nedávno zeptali, zda by na stejnou nabídku kývla i teď, usmála se a řekla, že už ne. Přece všichni vědí, kolik jí je let. To sice víme, nicméně herečka na ty roky opravdu nevypadá. Prý za to vděčí skutečnosti, že spí minimálně osm hodin denně, alespoň jednou týdně chodí cvičit a společně se svým mužem cestuje po světových  golfových hřištích. Ale ani tak se nevyhnula operaci kyčelního kloubu. Říká, že to bylo nejtěžší období v jejím životě. Obávala se toho, zda bude ještě vůbec někdy normálně chodit. Schůdky do letadla, kterým zamířila na dlouhou rekonvalescenci k moři, bez francouzských holí prostě nezvládla. Na zpáteční cestu už je ale nepotřebovala.

Jana Švandová s manželem Pavlem Satorie.

Svůdný tanec ukončila tragédie
Proto také přijala pozvánku k účasti v prvním ročníku taneční show StarDance, když hvězdy tančí, A podle kuloárních tipů patřila k horkým favoritům. Jenže přišel třetí finálový večer. Jana Švandová si tehdy vzala slovo a poprosila diváky, aby jí už dál neposílali hlasy. Vysvětlení bylo prosté. Umíral jí tatínek a ona ještě chtěla využít každou minutu společného času, který jim zbýval. Jana Švandová se tak může jevit jako sexy profesionálka, ale ve skutečnosti dokáže být i milující dcerou. A to i přestože neváhá odhalit svůj hluboký dekolt při nejedné společenské události.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden