Můj kousek štěstí

Svatba, nebo definitivní rozchod?

Velké dilema

Jejich vztah je podle všeho jako na houpačce. Krásná herečka z Ulice už si na adresu svého drahého několikrát posteskla tak mocně, že to vypadalo, že s partnerem Ondřejem Rančákem (37) končí.

Přiznala, že prožívají těžké období, do společnosti vyrážela sama a na internet nedávala žádné společné fotky. Pak se ale zase objevili spolu a všechno se zdálo být zalité sluncem.

Ještě váhá?

Aneta Krejčíková (32) dokonce přiznala, že partnera sama požádala o ruku. Snad proto, aby ho konečně postrčila ke svatbě, po níž zoufale touží. Jenže partnerovi se do chomoutu zjevně nechce, ačkoli i on ji v minulosti o ruku požádal.

Pokud se vztah s Rančákem snaží držet jen kvůli dětem, je otázka, zda je to dostačující důvod.

Nyní, jako by váhal. „On mě požádal o ruku dvakrát, já jeho jednou a jsou z toho dvě děti a svatba žádná,“ zoufá si herečka. Představu o svatebním dni má jasnou, odevzdaně ale říká, že asi navždy zůstane jen u té představy.

Na svatbu to tedy zatím rozhodně nevypadá. Tělocvikář je totiž asi docela ješitný chlapík. Když se Krejčíková nedávno ukázala v seriálu Volha ve velmi lechtivých pózách, Rančák to prý nenesl zrovna lehce.

Ego každého muže nejspíš zasáhne, když vnady jeho partnerky okukuje celý národ. Stejný problém teď může mít jejich případná svatba. Kdyby se Rančák hnal před oltář hned poté, co ho „o ruku“ požádala partnerka, někomu by mohlo připadat, že je slaboch, kterému doma žena vládne.

V seriálu Ulice se její postava Gábiny bude vdávat, alespoň někde si svatební šaty obleče.

Unavená

A jestli je jen z poloviny takový, co o něm říkají showbyznysové drby, tak nic takového nedopustí. Znamenalo by to asi velmi mnoho uštěpačných poznámek na jeho adresu. Jenže Krejčíková s ním má syna Bena (5) a dceru Antonii (3) už ji možná unavuje čekat na zázrak.

Může se stát, že raději zkusí štěstí s někým jiným, než aby neustále dumala nad tím, jak vážně to s ní její partner vlastně myslí. „Nevzal si mě, možná ani nechce,“ konstatovala smutně. Asi ho ale miluje, jinak by k třetí žádosti nesáhla sama.

Letos se rozhodne

Jenže to může být definitivně poslední šance, jestli se ani teď tělocvikář nerozhoupe, tak už je to opravdu na pováženou. Herečka nemá o pozornost mužů nouzi, neustále se kolem ní někdo motá.

Ona však dosud odolávala, rodina pro ni znamená hodně a nechtěla by ji narušit ani náznakem nějaké nevěry. Ovšem všechno má své meze. Letošní rok asi rozhodne – buď svatba, nebo rozchod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden