Moje sladké tajemství

Vrazila kamarádce nečekaně nůž do zad

Před lety si Taťána Kuchařová (36) a Daniela Brzobohatá (45) padly do oka na oslavě Tančírny Petra Čadka a zdálo se, že se zrodilo mocné přátelství. Tehdy ale modelka ještě netušila, že si vytáhlá moderátorka začne s jejím mužem.

Ať to mezi nimi bylo jakkoli, jedno je jasné. Ty dvě už spolu nejspíš nikdy nepromluví. Když Taťána Kuchařová (36) zjistila, že se její stále ještě manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (40) schází s Danielou Písařovicovou (45), pukala vzteky.

Nemohou si přijít na jméno.

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct?“ neskrývala své zklamání, když v dubnu roku 2022 vyplul jejich poměr na povrch.

Bývalá Miss World možná tajně doufala, že se hudebník umoudří a všechno skončí happy endem. Avšak nestalo se. Písařovicová mu totiž úplně pomotala hlavu.

Šlo to hodně rychle

Tím započala jedna z nejdrsnějších bitev českého showbyznysu. Modelka si vůči nim totiž vůbec nebrala servítky. Brzobohatý i Písařovicová nic z toho nekomentovali a vesele si užívali své lásky.

Nikdo jim sice moc šancí nedával, pak ale přišel šok. Teprve po roce vztahu přišly na řadu romantické zásnuby na Maledivách a jen o několik málo týdnů později se konala svatba v Itálii.

Zveřejněná církevní žaloba

Ještě předtím ale došlo v tomto milostném trojúhelníku k pořádnému skandálu – ke zveřejnění církevní žaloby. Brzobohatý byl přesvědčen, že za tím stála jeho žena, jenže ta takové tvrzení odmítala.

V žalobě mimo jiné stálo, že se Ondřej rád převléká za ženu a v posteli po ní požadoval ženské praktiky, kterým se musela podvolit. Měla se obávat, že je homosexuál, neplodný a duševně nemocný. To ale sexuoložka, ke které pro jistotu zašel, nepotvrdila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden