Můj kousek štěstí

Svatba, nebo rozchod?

Rodině docházejí peníze.

Nevypadá to s nimi dobře. Herečka ze seriálu Na vlnách Jadranu podle mnoha lidí neví, kudy kam. Kristýna Leichtová (38) se prý v první řadě nemůže spolehnout na svého partnera Vojtěcha Štěpánka (39).

Povídá se, že když nedávno její podnikání procházelo krizí a ona na sociálních sítích vyhlašovala finanční sbírky na jeho záchranu, on jí příliš nepomáhal. Mohla to brát tak, že sám má hodně práce a snaží se, aby měli z čeho žít, přesto taková věc zamrzí.

„Jsem z toho vyčerpaná, peníze dochází,“ posteskla si před časem. Přitom to není jediná rána, kterou musí snášet.

Není pro něj atraktivní?

Mnohem horší pro ni totiž možná je, že se Štěpánkem se sice znají už přes dvacet let, mají spolu Dorotku (5) a Rozárku (3), svatba je ale přesto v nedohlednu. Štěpánek se podle některých informací vykrucuje pokaždé, kdy na téma veselka přijde řeč. Jako by si nebyl jistý, jestli chce s Leichtovou vůbec zůstat.

Štěpánek ví, že by se ráda vdávala, je mu to ale zřejmě srdečně fuk.

I jejich známí si prý všimli, že je sice skvělý táta a pro své holčičky by udělal první, poslední, pokud jde ale o roli partnera, tam to má značně pokulhávat. Těžko odhadovat, jestli je to tím, že ho jeho drahá polovička po těch mnoha letech už prostě přestala bavit a není pro něj atraktivní.

Konec čekání na zázrak?

Přitom herečka je stále moc krásná žena, která by mohla mít na každém prstu hned několik mužů. Nikdo by se proto nemohl divit, kdyby dala Štěpánkovi nůž na krk a nechala ho rozhodnout se, zda to s ní myslí vážně, tudíž si ji co nejdřív vezme, nebo půjdou od sebe.

Samozřejmě by to asi jako sama matka se dvěma dětmi neměla snadné, na druhou stranu to pořád může být lepší, než čekat na zázrak ze strany Štěpánka. A třeba by i našla někoho, kdo jí bude větší oporou v krizových momentech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden