Moje šťastná hvězda

Dodnes se trápí kvůli smrti dcery

Během života toho musela přetrpět hodně. Často to bolí i dnes. Přesto se Vendula Pizingerová (51) nevzdala.

Vypadá to, že leukémie je pro Vendulu Pizingerovou (51) prokletím a nemocí, která jí dramaticky vstupuje do života a ničí chvíle radosti a štěstí. Vždyť na ni před lety zemřela její milovaná dcera Klárka (†5). „Měla u sebe králíka a řekla mi: „Mami, já tam nechci jít sama. Mami.

To bylo naposledy, co jsem od ní ,mami‘ slyšela,“ vzpomínala později. Kvůli stejné formě rakoviny před několika lety odešla i její maminka Jaroslava Hornová (†75). Bojovala, ale neměla šanci. Je vlastně neuvěřitelné, že Pizingerová dnes stále stojí na nohou, usmívá se a řídí Kapku naděje.

Prý střídal milenky, vodil si je i do jejich vily.

Nezvládl deprese

Vždyť smrt dítěte by mnoho rodičů položila způsobem, že už by se nikdy nezvedli. Pravda je, že ani ona k tomu neměla daleko. V té době byla provdaná za hudebního skladatele Karla Svobodu (†68) a oba rodiče se samozřejmě se ztrátou dcerky jen těžko vypořádávali.

Zatímco tehdy ještě Svobodová se držela, její partner to prý nezvládl. Utíkal do hospod, hledal prý útěchu u jiných žen, nakonec požádal o rozvod, který se ale už nekonal.

Svoboda, jenž trpěl těžkými depresemi, se na zahradě jejich domu v Jevanech zastřelil. Část veřejnosti ji nenáviděla a obviňovali ji, že za Svobodovu smrt může ona. Na jeho pohřeb dokonce dorazila v neprůstřelné vestě.

Konečně štěstí

Následně si prošla několika vztahy, než potkala o šestnáct let mladšího Josefa Pizingera. Tajně se vzali v roce 2015, přestože byla kritizována z mnoha stran.

I proto, že je synem její dobré kamarádky. Dnes jsou v pohodě, Pizingerová mu dokonce před více než dvěma lety porodila syna Josífka (2). Má konečně štěstí, které si rozhodně obrovsky zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden