Můj čas na kafíčko

Svatba s milenkou ve městě hříchu!

Herec a režisér Ondřej Sokol (50) prožívá šťastné období, a to jak v soukromí, tak profesně.

Momentálně ho můžeme vidět např. v seriálu Devadesátky, kde je jako nadporučík Tůma členem mordparty, v níž má za kolegy takové policejní mistry, jako jsou třeba herci Robert Mikluš (39) či Martin Finger (51).

Robert Mikluš (39) v Devadesátkách coby nadporučík Tůma.

Poklekl v mrakodrapu

Všichni jsou i kamarády Sokola, a tak s napětím čekají, kdy se uskuteční jeho dlouho avízovaná svatba s o více než dvacet let mladší kameramankou Nikolou Šantavou (29). A že to nebude jen tak ledajaká veselka. Měla by proběhnout přímo v Las Vegas.

A nebyl by to Sokol, kdyby se i žádost o ruku nekonala dost netradičně. Herec před vyvolenou poklekl v nejvyšším mrakodrapu Velké Británie. Už i tím naznačili, že své „ano“ si chtějí říct v zahraničí.

To jim ale zkomplikoval Covid, a do Las Vegas se tak loni nedostali. „Dobrá zpráva je, že nám to vydrželo a teď se máme ještě líp, než jsme se měli doposud, takže zatím to vypadá, že svatba klapne,“ řekl Sokol s tím, že jejich vztahu zpočátku nedával nikdo moc nadějí.

Kamarádi si ho kvůli velkému věkovému rozdílu celkem drsně dobírali. Nyní už ale zamilovanému párečku v cestě za štěstím nic nestojí. Co je vedlo k tomu, že si pro obřad vybrali zrovna město hříchů, je otázka.

Herec se ale nechal slyšet, že mu vyhovuje fakt, když se mohou vzít na počkání. Říká se tomu drive-in. „Je to jenom zastřešená zatáčka, tam si můžete půjčit šaty, sednete do auta a z okýnka budky se vykloní oddávající a zase jedete,“ vysvětloval.

O děti jim teď nejde

Chtějí si snad za ušetřené peníze, které by stála velkolepá svatba s desítkami hostů, užít luxusní dovolenou? Na otázku, jestli plánují společného potomka, Sokol prozradil, že to není úplně vyloučené, ale zatím jim péče o tři děti prý stačí.

Šantavá má dítě z předchozího vztahu a Sokol má se svou exmanželkou, herečkou Kateřinou Lojdovou (45), syna Adama (8) a dceru Ester (12). Lojdovou vedle hraní živí dabing, může tak práci lépe skloubit s péčí o děti. Na rozdíl od exmanžela žije sama a ve svém příštím vztahu si prý radši hned zkraje sundá růžové brýle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden