Můj kousek štěstí

Svatby se snad Borhyová nikdy nedočká!

Osobní krize

Peripetie s muži stále nekončí. Zdá se, že tomu bývalému nemůže zapomenout jeho zradu, a od toho současného zase stále marně čeká na zásnubní prsten. Dočká se?

Dojatá moderátorka na Instagramu sdílela fotku se svou devítiletou dcerou. Lucie Borhyová tím tak trochu porušila svou zásadu, aby se děti samy rozhodly, zda chtějí být mediálně známé.

Dceři na fotce, kterou zveřejnila, sice zakryla obličej, ale přesto je to na stálici televize Nova v tomto ohledu docela „odvaz“. Proč zničehonic mění své zásady?

Nevěrný?

Povídá se, že za zdánlivě nevinným snímkem je daleko víc. Snad něco jako msta? Prý chtěla otci holčičky, expartnerovi Michalu Hrdličkovi (34) ukázat, že má nad ním navrch.

Mluví se o tom, že jsou mezi nimi stále nevyřešené třenice. Podle některých informací se blondýnka doteď nesmířila s tím, že ji Hrdlička v roce 2015 opustil v době, kdy byli zasnoubeni a plánovali svatbu.

A možná mu má za zlé i skutečnost, že si našel skvělou partii v podobě tenisové hvězdy Karolíny Plíškové (31). V roce 2018 si ji vzal, zatímco Lucii svatbu jen sliboval. Navíc se objevovaly spekulace o nevěrách.

Pro Borhyovou byl jejich rozchod ranou pod pás. Po nevydařeném předchozím vztahu s hoteliérem Nikem Papadakisem (44), který jí také sliboval svatbu, a pak ji opustil těsně před narozením syna, si představovala, že tentokrát už to bude navždycky.

Nebylo! Nikdo by se jí tak nemohl divit, kdyby Hrdličku ani dnes příliš nemusela. Ublížil jí opravdu hodně.

Má strach

Naštěstí se zdá, že se svým současným parnerem, Michalem Smečkou (35), je relativně spokojená. Ale něco tomu chybí. Něco, co právě Hrdličkovi podle všeho závidí nejvíc.

Svatba! Ke dni D se totiž zatím ani nepřiblížili. Ano, sem tam se mluví o tom, že by si ji snad mohl vzít, ale blondýnku to asi spíš jen drásá, protože skutek jaksi utek.

Mluvilo se i o tom, že by se klidně přesunula i do Brna, kde má on rodinu. Špitá se, že by udělala opravdu cokoli, aby ho viděla šťastného. Je možné, že se bojí, že se bude opakovat to, co jí provedli její bývalí. Borhyová má na první pohled dokonalý život.

Obletovaná celebrita. Zdání ale klame. Nevyšly jí vztahy s tatínky dětí, neustále se spekuluje o jejím chystaném konci na Nově.

Má na všechno méně klidu, než by sama chtěla a hlavně potřebovala. Na chvíli se zastavit a rozmyslet si, jestli je nyní opravdu ve vztahu, který ji naplňuje. A pokud ne, tak s tím něco udělat.

Pořád vypadá úžasně a o nápadníky by neměla nouzi. Nemusí to ale trvat věčně. A nejen podle jejích fanoušků si zaslouží být šťastnou a také vdanou paní...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden