Můj kousek štěstí

Své srdce dala miliardáři!

Co si má chudák holka počít se svou slávou a krásou? Gabriela by si mohla otevřít kurz...

Nezklamala. Delší dobu jsme o moderátorce a bývalé zpěvačce Gabriele Partyšové (44), která se proslavila vztahy s boháči, neslyšeli. Ale bylo to jen ticho před bouří. Vytasila se s miliardářem jako Brno.

Pro strach očividně velmi dobře uděláno má brněnský podnikatel Igor Fait (56). Je více než zřejmé, že se tento boháč rozhodl spojit svůj osud s atraktivní moderátorkou Gabrielou Partyšovou (44). Ne, že by byla tmavovláska nějakou zlou saní, před kterou by měli muži prchat, ale čistě jen z pověrčivosti by se měli mít movití pánové raději na pozoru.

Její exmanžel Josef Kokta (65) býval velmi bohatý, řekněme nechutně bohatý, ovšem záhy po rozvodu s Partyšovou přišel prakticky na buben. A skutečnost, že si exmanželka odnesla ze společného jmění údajně 27 milionů, v tom hrála jen podružnou roli. Gabriela zkrátka možná není šťastný žolík.

Ostatně také Daniel Farnbauer (44) raději z rok trvajícího manželství s kráskou rychle vycouval. Snad díky tomu, že to udělal včas, bohatým zůstal. Vztah s Faitem je samozřejmě stále ještě v plenkách a Partyšová ho popisuje tak romanticky, až srdce usedá.

Jde tu samozřejmě o průzračné city a čistou lásku, ve které miláčkův soukromý tryskáč jen citlivě dokresluje romantický kolorit pohádkového příběhu. Fait ostatně patří mezi lidi, kteří jinak snad ani cestovat ne­umí. Když má někdo v šuplíku 3,8 miliardy korun, musí nějak utrácet.

A s tím by mu mohla zkušená dáma vydatně pomoci. Nepředbíhejme, ale možná, že už se na takové časy začalo blýskat, jelikož v současnosti 91. nejbohatší Čech si na žebříčku oproti roku 2020 poněkud pohoršil. Tehdy byl sedmdesátý pátý.

Vydělává tím, že kupuje „nemocné“ firmy a pak je uzdravené prodává dráž. Gab­riela má pro podnikání také vlohy, investuje svou krásu a své city do vztahů a pak z nich bohatší odchází.

Budou si rozumět. Otázkou je, zda v tomto případě někdo přijde na buben. Jisté je, že moderátorka toho zase tak mnoho ztratit nemůže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden