Moje sladké tajemství

Svou budoucí manželku zbožňoval už jako dospívající mladík

Moje sladké tajemství

U prostřeného svatebního stolu sedělo hned několik mužů, kteří Štefanu Margitovi jeho krásnou nevěstu záviděli.

Operní pěvec Štefan Margita (64) se do Hany Zagorové (74) zamiloval už před lety, když ještě žil v Košicích. Tehdy ani náhodou netušil, že se mu jednoho dne splní velký sen a on se s ní ožení.

Zpěvačku Hanu Zagorovou (74) české publikum doslova zbožňuje. Fanoušci proto byli vždy zvědaví i na tu sebemenší podrobnost z jejího soukromí a také jí drželi palce, když bojovala s vážnou nemocí.

Zpívá už pětapadesát let

I bilance Hančiny dosavadní kariéry je více než úctyhodná. Na naší hudební scéně se pohybuje už více než pětapadesát let a za tu dobu nazpívala přes osm set písní, ke stovce z nich napsala vlastní texty, prodala jedenáct milionů desek a devětkrát získala Zlatého slavíka.

Opravdu slušný úspěch na dívku, které kdysi učitelé bez okolků říkali, že nemůže uspět v showbyznysu, protože mluví jako prase. Jenže Zagorová

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden