Můj kousek štěstí

Syn dospěl dřív, než by chtěla

Dana Morávková (44)

Krásná herečka a taneční choreografka Dana Morávková (44), kterou proslavila hlavně televizní role lékařky v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě, má starosti se svým téměř dospělým synem. Jedináček Péťa Malásek (18), kterého má se svým manželem, hudebníkem a synem slavného klavíristy Petrem Maláskem (51), oslavil nedávno své osmnáctiny a podle všeho co dělá a jak se chová se zdá, že už rodičovskou péči nepotřebuje.Pro herečku Danu Morávkovou je však velmi složité přijmout fakt, že má její jediný syn už přítelkyni a že plánuje stěhování z rodného hnízda. Morávková, jejíž manžel je pracovně hodně vytížen a nebývá proto často doma však doufá, že „malý Péťa“ u rodičů ještě nějaký ten pátek vydrží.

Zatím bydlí doma

„I když má Petr přítelkyni, tak jsme se domluvili, že dokud nedostuduje bude bydlet s námi. Myslím, že ani jeden s tím nemáme problém. Jeho přítelkyni samozřejmě znám, je to milá holka,“ svěřila se před časem herečka, která má kromě své seriálové role také hodně práce v divadle. Poslední dobou si toho drobná herečka, kterou synátor už dávno přerostl nejméně o hlavu, bere na svá bedra až příliš moc. Možná je v tom dokonce záměr. Morávková se totiž vůbec netají tím, že jí společnost syna i manžela v domácnosti hodně chybí.

Druhé dítě nebude

A není ani žádným tajemstvím, že představitelka Zdeny Suché ještě donedávna doufala, že bude mít, stejně jako v oblíbeném seriálu, ještě druhé dítě! Manžel jí však řekl rezolutní ne a Morávková se tak zřejmě začala ještě více orientovat na svou práci. Letní dovolenou si však hodlá užít se vším všudy a pojede na ní prý s celou svou rodinou. „Syn nemá problém s námi jezdit na dovolenou, má to stejně jako stejně staré děti našich přátel,“ tvrdí Morávková.Možná by však její syn toužil spíš po společné dovolené se svou přítelkyní, rodičům si však zatím netroufá oponovat. Vždyť je na nich pořád finančně závislý.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden