Můj čas na kafíčko

Tají před všemi, že je znovu těhotná?

Herečka známá ze seriálů Oktopus či Ordinace v růžové zahradě 2 Marika Šoposká (34) nedávno oslavila své čtyřiatřicáté narozeniny. Trochu nepochopitelně začala bilancovat a během toho možná nechtěně odhalila své velké tajemství.

Neříká snad úplnou pravdu?

Svěřila se totiž, že jí je špatně, nicméně není to kocovinou z nadbytku alkoholu. A není divu, že se okamžitě spustila vlna spekulací, jestli náhodou nečeká své třetí miminko!

Nechutenství často provází ženy, které jsou v začátku těhotenství. Podobným spekulacím navíc nahrává skutečnost, že Šoposká poslední dobou hodně redukuje své pracovní aktivity.

Petr Čechák (49).

Mění svůj život

Už před několika měsíci se v rozhovoru svěřila, že odmítá hrát večerní divadelní představení, protože tuto část dne chce trávit výhradně se svými dětmi. A to do té doby, dokud o to budou mít zájem. Herečka postupně během let přivedla na světa syna Benedikta (7) a Vincenta (4).

Jejich tatínkem je zvukař Petr Čechák (49), který je už několik let jejím milovaným manželem. Otěhotnět klidně mohla během vášnivého usmiřování. Před časem se totiž povídalo, že mají s manželem krizi a často se hádají.

Dokonce se objevily i informace o tom, že si měl snad Čechák najít milenku. Podobné spekulace se ale doposud nepotvrdily, tudíž je těžké určit, co na nich bylo či nebylo pravdy.

Pokud je ale opravdu Marika Šoposká těhotná, mohlo by to samozřejmě dát jejich manželství nový náboj. Oba se mohou během těhotenství a prvních okamžiků s malým, rozkošným miminkem znovu zjistit, jak moc se milují a že by jeden za druhého i dýchal.

Velká radost

A kdyby se jim třeba narodila holčička, po které podle našich informací Šoposká touží? To by pak u nich nejspíš bylo vše nějakou dobu zalité sluncem. Budeme mít tedy herečku v příštích týdnech a měsících pod drobnohledem.

Ač je velmi hubená, je jasné, že se jí v případě těhotenství začnou pod tričkem či šaty pomalu ukazovat oblinky těhotenského bříška. A to bude případně znamení, že se náš utajený informátor, který nám zmiňované informace poskytl, nemýlil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden