Můj kousek štěstí

Utekl jí Zajíc?

Batulková se stále snaží vypadat pozitivně naladěná, v soukromí ale možná prožívá peklo…

V poslední době je prý Dana Batulková (65) podrážděná, ale i unavená a vyčerpaná. Hádá se i s dcerou, často asi zbytečně.

„Štve mě, lezeme si na nervy,“ přiznala Mariana Prachařová (29). Přitom jezdí na společné dovolené, tráví spolu hodně času. Batulková ale možná prochází složitým obdobím.

Mluví se totiž o tom, že její vztah s režisérem Ondřejem Zajícem (53) je minulostí. Prý to k rozchodu směrovalo už nějakou dobu, trávili spolu stále méně času.

Herečka ze seriálu Dobré zprávy se podle některých informací raději setkávala s přáteli, plánovala výlety s dcerou, nebo se zavalila prací, jen proto, aby nemusela být doma, kde vládlo dusno. Je možné, že mezi ní a Zajícem vyvrcholily dlouhodobé rozpory, o kterých se spekulovalo.

Zajíc je o dvanáct let mladší než herečka, to mohlo vztahu zlomit vaz.

Zlé jazyky tvrdí, že se rozchod vzhledem k jejich věkovému rozdílu dvanácti let dal dříve, či později očekávat. Jestli jí partner utekl za mladší ženou, tak zdrcená herečka prožívá totéž, co před lety, když jí David Prachař (64) pláchl za kamarádkou Lindou Rybovou (48). Chudák herečka, měla by si konečně najít někoho, s kým jí bude opravdu dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden