Moje šťastná hvězda

Zažila v životě spoustu trápení. Čeká ji snad další?

Moje šťastná hvězda

Když přišla o milovaného manžela, nebylo pro ni lehké se znovu zamilovat. Když se to ale podařilo, bohužel jim osud vyměřil až příliš málo času a sympatický architekt Petr ji také opustil.

Herečka Ilona Svobodová (63) si v životě prošla peklem. Přišla nejenom o milovaného manžela, ale později také o partnera. Bohužel to ale vypadá, že s ní krutý osud má ještě nevyřízené účty!

Má za sebou období, které ustojí jen ti nejsilnější. Jedna tragédie přicházela za druhou, jako by osud zkoušel, co všechno je schopna ustát. Herečce ze seriálu Ulice nejprve zemřel její milovaný manžel Petr Skoumal (†67).

Byla na dně, obrovskou bolest snášela Ilona Svobodová (63) jen s vypětím všech sil a chvílemi se zdálo, že deprese zvítězí. Když už to konečně vypadalo, že je z nejhoršího venku, a znovu se zamilovala. Štěstí ale netrvalo dlouho,  jakoby si

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden