Moje šťastná hvězda

Tají všem, že je zamilovaná?

Rozvod byl drsný, snad je to už lepší.

Soukromí si střeží, nedávno se ale Taťána Kuchařová (36) rozohnila, že asi přiznala i to, co nechtěla. Je tedy po boku blondýnky nějaký muž?

Rozvod s Ondřejem Brzobohatým (40) byl dramatický. Není se čemu divit, že si dnes Taťána Kuchařová (36) dává pozor, co do světa vypustí. Někdy to ale asi nevyjde podle jejích představ.

„Nejsem chudák a nikdy jsem nebyla,“ kroutila hlavou a jasně odmítla poznámky, že je sama a opuštěná. Tvrdí, že je to spíš hra. „Takhle to nikdy nebylo a není. A myslím, že nikdy nebude.“

Nesmí být toxický

Znamená to tedy, že má bývalá Miss World partnera? Mluvilo se o podnikateli z New Yorku, kterého měla potkat během zahraničních pracovních cest. Pro blondýnku je dle jejího názoru důležité, aby lidi kolem ní nebyli toxičtí.

Právě tento obrat kdysi použila v souvislosti s Brzobohatým, jehož také nazvala patologickým lhářem. Je zřejmé, že nic podobného už opakovat nechce.

Chlapi se jí bojí?

Na druhou stranu ani s ní podle všeho není snadné vyjít. Náš zdroj, který je modelce blízký, tvrdí, že je hodně tvrdohlavá a jen těžko přistupuje na kompromisy. Právě to může být klidně ten pravý důvod, proč s ní muži nevydrží, prostě nevydýchají, že by je měla partnerka zastínit.

I proto jsou některé úspěšné ženy sice naoko šťastné, ve svém nitru však trpí. V redakci ale věříme, že toto není případ Kuchařové, která si snad našla muže, jenž jí bude po všech stránkách vyhovovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden